vofflor, tivoli m.m

hej på er sötnosar!

Just nu ligger jag i min säng och lyssnar på när regnet slår mot mina fönster samtidigt som jag lyssnar på Dom andra med KENT. Jag har inte bloggat på ett tag för jag har varit upptagen och utomlands. Hehe Danmark va fan! Det var igår, då fick jag och min kusse Axel för oss att dra till Tivoli i Danmark så vi tog tåget dit och åkte åkte åkte. Göttans va det!

Sen nu idag ska vi ha typ "voffel party" mumms säger jag! Och just det! Jag, Ange och Malin har en liten chatt på Malins status på fejan. Hennes status va typ "Man måste älska vädret" ironiskt då såklart. Men hur som helst så börja vi diskutera om att vi ska kolla scrubes hos kim och att vi ska dricka te och la la la sen börja jag skriva en massa om bajs? Va fan Ella! Man ska inte skriva om bajs på fejan där alla ser.. Haha så om ni kollar den konversationen döm mig snälla inte jag är inte så jäkla barnslig som jag verkar. hehe (:

Och Agnes jag vill att du ska komma hem nu. Är det inte ganska självklart att en fru saknar sin man? När du kommer hem så tänker jag flytta in till dig bara så du är beredd liksom.



Min man lagar god mat ska ni veta. Jag älskar min man.


Agnes is back!

Hejsan hejsan alla bloggläsare!
Det första jag ska säga är, Förlåt! För att jag inte har bloggat på år och dagar!
Vårat internet har varit lite offlie om man säger så, Jag har försökt att blogga men varje gång har det blivit pannkaka av allt!
Så hej igen, Jag är fortfarande kvar på gotland, och just nu sitter jag faktiskt i bilen och bloggar! (Y)
Mamma och pappa kör runt och kollar loppisar, Och jag och sebbe sitter i bilen, härligt!
Men nu har det gått, hum låt mig tänka...Typ 4 dagar sen jag bloggade sist, tror jag! så nu är det fan på tiden!
Vi gör en liten snabb koll på dessa fyra dagar!

dag 1: Det var så jävla dåligt väder så jag gjorde inte ett skit!
Jag gjorde som alla tjejer när dom har tråkigt, Målar naglarna! haha det är faktiskt sant, när en tjej har tråkigt målar de sina naglar!
Och jag rekomenderar verkligen de här nagellacken, Fransk manikyr heter det! Jag tycker inte så mycket om starka färger så då är det här perfekt!


dag 2: Mötte vi upp pappsen och Älsklingen! Härligt att äntligen få träffa honom>3
Så vi gick på restaurang och sen vart det dags att gå på natt teater med shakespear, Mac Beth! den var faktiskt bra, det handlade om mord och sånt. Kommere bilder lite senare kanske!

dag 3: Gjorde vi inte mycket... På kvällen gick jag och sebbe ner för att se solnedgången det var så jävla fucking mysiigt>3




dag 4: Jag och sebbe stack ner till kiosken för att käka glass och lira golf, gissa vem som vann? jag såklart!;)


dag 5: Åkte vi in till staden för att handla, och gå på museum, Det var en trevlig men regnig dag! Kommer också kanske bilder sen!

Och nu, dag 6, Sitter vi här i bilen och tråkar! Nu vill vi hem till stugan.
Får se om jag kommer kunna blogga mer om inte internet dampar alldeles för mycket!
Vi hörs gott folk!
Och Ella, jag saknar dig också enormt mycket älskling vi får ses dirr när jag kommer hem, Mycket kärlek till dig puss!>3



>Agnes<



Mjölk ur förpackning..

haha, ni som läser denna bloggen måste nog tycka att jag (ella) inte har något liv...För allt jag skriver om är när jag ligger i soffan och kollar på film och klockan är mitt i natten. Till er som tror att mitt liv går ut på detta vilja jag bara säge nej jag har ett riktigt och bra liv bara att jag inte pallar sitta vid datan mitt på dagen då jag häldre är ute och hittar på saker.

Så hehe nu vet ni de! Men nu ligger jag har igen i min soffa och kollar på The day after to morow. Har sätt den innan men var typ ett år sen och jag minns inte hur den slutar så wtf liksom. Men medans jag ligger här och chillar så dricker jag mjölk ur en mjölk förpackning. Kände bara att alla borde antäckna de.



Me and my friend milk.

mys i soffan med filmis.

Även denna natten tilbringar jag i min ultimata soffa. Jag såg precis klart på fight club. Den var ganska gelen...mycket BLOD ella gillar. Men nu så satte jag precis igång Harry Potter och halvblods prinsen. 6:an med andra ord. Sen dricker jag samntidigt te ur en harry potter kopp. Pssande.

Men erkänn att det skulle vara ganska sweet med lite magi...aa tänk typ en trollformel som kunnde göra en osyndligt. Fy fan vad kul ändå. mm typ smyga in på folk när dom sover och ta bilder på dom eller bara vara sådär allmänt jobbig typ gömmer busskort och sånt som man ofta leter efter i panik efetr (jag gör det i alla fall) Mohahaha. hÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄrligt de skulle vara !

Men nopp nu jag ska kolla movie. puss



yeaah

MALMÖ-FESTIVALEN!



Se och lär

at mormorGirl

tjenis penis!

Nu hänger jag hos min mormor. Kussar från stockholm är här så det är la nice. Jag och mum tog bilen ut hit till lomma där mormor bor. Vi drog hit vid ett. strax efter att vi kommit hit drog vi ner till stranden och bada lite. Dock inte jag för mittt lilla cp öra fuckar fortfarande sjuukt seggt. Jaja sen efter badet tog vi oss alla en frän räckmacka i fisk boden. Kärlek till de mackorna alltså. hehe...

Sen skulle jag och min kusse axel dra till affären och handla ingredienser till ett recept som vi ville backa! Men medans vi cyklade så hörde vi en bekant röst... min mammas faster stog och skrek från hennes balkong. Hon bor högst upp i ett av dom nya husen som dom har byggt precis vid stranden. Så typ halva hennes lägenhet är bara ett jättestort däck. men det är satans fin utsikt där upp!! Men vi drog in till henne ett tag och käka lite kakor och drack lite kaffe. härligt! sen sprang vi in till affärne sen hem och backa. Och nu är den coola kakan klar! Men vi ska nog käka den ikväll för jag och axel har bestämt oss för att se harry potter 6 :D !

Men men nu ska vi typ käka verkar de som så Ciao gott folk!


btw, är jag lite kär i denna tröjan 0.o

änu en mys natt.

hej på er gått som smått folk.

Nu ligger jag i soffan igen lyssnar på go musik och dricker te. Lika härligt som vanligt. agnes jag vill att du ska veta när du läser detta att jag saknar dig massor! Du är en riktigt go tjej♥

Men ikväll så kolla jag film med min lilla men samtidigt stora-syster Hanna (jag är mycket längre än henne mohaha!) och våran kära moder. Vi såg en film som hette "Välkommen till familjen" det var mysig. Det är typ så att det är jul så ska en tjej, minns inte hennes namn men i alla fall hon ska fyra jul med hennes killes familj som hon aldrig träffat så blir hon väl inte så jätte välkommen och la la laa... men när vi såg den så slog det mig att omg om typ 20 år så kommer jag ha min en liten familj och förhoppnings vis en härlig liten kar. HAHA kar fan vilket gött ord. KAR KAR KAR! haha badKAR ! hehe....men men fatta konstigt ändå O.o jag...ha barn...ett hus....bil?....MAN.....omg...


detta inlägget från nog något slags värdsrekod i onödighet... (:men tror ni jag bryr mig..nej.


Den här KAREN skulle jag dock inte tacka nej till.


han här är ju inte häller heeeeeeeelt fel... min kärlek.

John Mayer. Den här killen är inte bara extremt snugg han gör också helt underbar musk.

Jude law är inte direkt ful måste jag ändå erkänna...♥

Pissväder i lingon skogen

hej på er i lingon skogen

Alltså jag funderar över en sak, varför säger man lingon i typ allt?
t.ex När man ska rimma på namn som, Ella bella lingon stella, Eller Agnes Pagnes lingon Fagnes!
Alltså lingon rimmar ju inte ens! :O Varför just det ordet? Då kan man ju lika gärna ta, Agnes Pagnes Nationalencyklopedin Fagnes!?
det låter ju fan helt vrickat xd..., höhö, I´m wierd!
men erkänn att det är sjukt konstigt egentligen!

Idag har vi piss väder här på gotland, jag vet inte hur ni har det nere i skåne, men här pissar i alla fall gudarna på oss!
Så jag kommer inte göra ett skit idag!
Men inatt så kom sebbe hem från cypern så då pratade vi till halv 5, mysigt! Har inte hört hans söta lilla röst på mer än en vecka, Usch!
men imorgon så kommer han hit! yaay!

Kommer antagligen att ploppa in lite blogginlägg från moi idag så håll er vid datorn!

Kramisar till er alla!   

>Agnes<



saknar

Godkväll alla pigga o glada!
Agnes sitter i ute rummet och lyssnar på skön musik, så vad passar inte bättre än att blogga lite?

Dagen var ganske kort, hände inte så mycket men jag gjorde ett kort ärende till staden för att köpa bikiniöverdel, det var allt på tiden! Men jag har verkligen inget roligt att skriva om Men ni måste ju få se lite fina bilder från gotland:)
Höhö, inte många men skit samma titta och njut av mitt land!>3

Men hallå? fint eller vad?:O

Sommarstugan, Fast inte länge till, det här huset är för litet för vår stora familj så vi ska bygga ett stort nytt hus på tomten :) Hehe, vi har alldeles för stor tomt! Då blir det här gäststugan så då får ni allt komma och hälsa på!>3

Strandeen:)


Och sist men inte minst, en go liten flicka!

Men nu ska jag ta och se film med mommy, Ciao!>3


hörlurar.

Idag fick jag mig ett par nya hörlurar från min MAMA. De är från tiger kosta 30:- inte någon vidare kvalite då kanske man ljudet är ändå grymt och det hörs inte ut så jag ska slippa skämas på matten när alla hör att jag lyssnar på spice girls....hehe och färgen är ändå ganska frän !!





en dusch kan påvärka.

jag (Ella) kom precis ut från en underbar natt dusch. Och medans jag stog där och tvätta mig och lätt vattnet rina så fick jag såna åter blickar genom mitt liv. Det var mycket från i vintras då mina päron skilldes. Sen var det också ett starckt minne som kom upp när jag och Karin sitter och gråter i min soffa tillsammans någon natt i höstas. Jag tänkte även på helt underbara dagar som till ex. när ...ne okej jag tror inte jag ska skriva de. Men det var i alla fall helt fucking underbart! Jag glömde typ att jag ducsha bara lät vattnet rina över mig.

Sen när jag stog och kleta in allt balsam i håret så kom John Mayer på radion. Och jag bara log. Fan vad jag måde bra alltså. Haha jag låter som ett lite psyko. Men helt seriöst allt bara känndes så jävla hoppfullt och härligt. jag glömde allt skit för typ 30 sek.

HAhA, sen efter john mayer låten kom memories med Dalvid Guetta. Och jag typ förvandlades från en djupt tänkadne hippi till en helt galen lasvegas brud. Fan vad jag skrev!! I såna stunder uppskattar man badrum i källare....hela familjen uppskattar nog de...hehe

Men ikväll var jag med karin och vi typ chilla på en åker !








Vi ser inte riktigt smarta ut här....

haha så jävla fail!

welcome in iraQ

Hejsan jordigagubbar!
Här sitter jag i moas säng och filurar, så tänkte att jag kunda göra ett tråkigt blogginlägg, känner mig tvungen...>.>
Ja då får man väll skriva om sin dag som vanlig, Jag gick upp,? efter en skit jobbig natt, åh fy fan...
Jag vaknade typ kl 6 imorse av att jag hörde små konstiga ljud, men så brydde jag mig inte och försökte somna om...Men sen så hörde jag det igen och tänkte bara va fan är det som låter lät som små små steg, och gnisslande ljud! man ba, WTF!? :O 
och jag sover högst upp i en våningssäng, och sen så lyssnade jag och hörde att det kom ovanifrån, OCh fy fan när jag kom på vad det var... Det var en jävla massa möss som sprang runt på vår vind! precis ovanför mitt huvud, och där sprang dom runt och pep och gnäbbade, Usch! blä, det var skit äckligt så jag gick in till mamma och sov i hennes dubbelsäng, Yay! :D>3
Men sen så vaknade jag kanske vid halv 11 typ ocg gjorde mig i ordning för att åka till stan och träffa moa gosingen:)>3
Köpte en brun sidoväska, ni vet en sån alla har ;) kan ladda upp bild sen, vart inte jätte fin men men xd
Sen köpte jag målarfärg, det börjar ta sluut!
Och nu sitter jag här :) snart ska vi se en film och flumma runt, vara uppe hela natten (A) naat!
Men vi får vällan se, vi hörs era goa jordigagubbar! hare gött!

Den här tyckte Moa att vi skulle lägga upp! Passande?
Hon är besatt av soldater, kanske förklara lite i alla fall, shes wierd I like her!



>Agnes<

mediamarkt

Hej goingar!

Imorse när jag öppna mina ögon hade jag fåt särigt många sms av folk som hade bet mig ta bort bilder på dom från mitt album som jag gjorde igår på fejan. hah folk har seriösa problem ibland. Men om ni inte har kollat albumet borde ni serilst göra det!

Men jag vakan också av sms från erikbooi. Vi skulle till medimarkt och kolla data och kamera och sånt shit...Men allt vi gjorde va typ att spela på tv-spelen som finns där och fota med alla kameror.. Sen köpte erik 2 hamburgare omg tjockis!

Sen när vi vänta på bussen till lund city så kom den aldrig så vi bara fuck this shit vi går! Sen hitta vi en sån sak där man kan skriva ut kartor gratis så man bara varför inte. Men sen hoppa vi på en random buss och vi kom ändå rätt! Fett duktigt fan. Men medans vi var på mediamark och spela alla tv spelen så bestämde vi att dra till GC och lira lite. Så det gjorde vi då och hitta värst coola spelat som ingen av oss hade spelat innan!!!!!! riktigt gött vat de.

men nu ska jag ringa karin och säga att hon får rulla hit för jag känner mig ensam. puss


Men hallå igen då!

Hej på er söta gubbar och gummor! Jag har inte kunnat göra några inlägg här på gotland så lätt för att vi inte har så bra internet här, men nu jävlar ska det bloggas! :D>3 ska göra det så ofta jag kan!
Men ja nu sitter jag här ute i vårt uterum med laptopen och kvaääls värmen, Härligt!
Jag kom hit i måndags, och sen dess har jag bara slappat! jag har solat en hel del, och bränt mig en hel del, lite mindre härligt!
På söndag kommer sötnosen och då ska vi gå på restaurang och se en midnatts teater kan man säga, den börjar 11 och slutar på 2 på natten, så vi kommer att vara hemma typ vid 3 tiden, men det ska bli mysigt att han kommer han saknat honom som fan...
Damn jag har tråkigt, nu har nu chansen att prata med mig på facebook, så sätt igång!>3
Vi hörs pigga människor, go choklad mitt hjärta mår bra! Hö?


harry potter!

Tjeena!

Jag måste bara få ur mig lite agrisivitet! idag fick jag ett brev på posten eller ja det va till hela familjen men i alla fall brevet var från mina kusiner som är i skottland nu. Och det är ju där de spelar in senarna från när harry potter och dom åker med "The hogwarts express". Och hela den familjen är typ kära i harry potter. Så lyssna på detta nu! Man kan nemligen åka de tåget. Alltså exakt samma som de åker med i filmerna och sen kan man även boka så man åker i samma kupe och sitter på samma platser som Harry, Ron och Hermione gör!! Och så klart så hade gjort de! Fatta vad COOLT!

Sen en grej som göra mig extra arg är att tanken var först att vår familj skulle följa med dom men sen blev det inte så för ja min family är lite lat så vi palla inte. Riktigt iriterande!

AA! avensjuk! Men skart ska jag och mamma cykla iväg till Lindströmarna i th eller med andra ord vi ska till Annikas familj och fika och bada i ders pool! Nice Nice det kanske får mig att glöma min avnesjuka men nu får ha det finare en finast!


godNatt

tjena alla danskar svennar som tyskar!

jag är sjukt trött och varm. Det är bara för att jag har datan på mina bara lår och det blir galet varmt efter ett tag och nu har värmen komigt ända till huvudet. Jobbigt. Men jag ska nog snart ge upp datan och slänga mig i sängen och dröma något härligt. Asså finns det något bättre än när man drömer en riktigt go dröm. MM gjorde det inatt♥

Jaj hur som helst så gillar jag sommaren. på riktigt den är så jäkla härlig. För varje dag som kommer känner jag bara mer och mer frihet. Allt är så jäkla spontant och härligt. Man behöver inte annstränga sig någont ting. fast fan om en månad sitter man i skolan igen. Då går jag fan i 8:an...hah fan vad liten jag är ändå. om vi säger att jag blir typ 95 eller så då har jag ju left bara typ 1/6 1/7 del av mitt liv. Och jag har ju hunigt med massa. Tänkt då allt jag har framför mig. helt galet ju!! undra vad jag gör exakt nu om 10 år......nej okej nu börjar jag bli sådär jobbig igen typ flyger från ämnet.

Men nu ska jag lägga upp en bild som beskriver hur jag mår...



Jag känner mig liten. Och jag känner mig redo att sova. Och jag älskar det!

stElla

omg! 2 namn i ett liksom! Hur som helst hänger jag med stella nu. käkar chirre och sånt you know. Gött Gött.
Men nä jag har inte ett skit att skriva så adjö!


RANDIGT!

tjena alla nattugglor!

Kolla här jag kom på en ganska crazy sak precis. Jag har väldgit många randiga tröjor.


8 stycken va fan! och grejen är att jag bara har köpt en av dom (den marinblå-vit) resten har jag fåt. Ganska galet.

jaja, Nu sitter jag i mitt rum och ugglar. Jag lekete lite med kameran innan med min syster. Ni kanska vill se bildern. Frågan är bara om jag pallar. Jag ska bara ner till köket och mixa ihop lite o'boy sen får vi se om jag har årken brb.....ett tag senare.....hej igen ja okej jag ska vara snel och lägga upp dom för do  är ganska awesome måste jag medge;




min syster kan vara så jävla ful ibland.

okej jag är kanske inte alltid vackrast.


Gangstern is in dah hood. Kanske en ny profilbild till fejan eller vad tycks??!

xoXo ella girl

i soffan.

Jag hänger med min lilla syser vera i soffan som jag nästan gör varenda dag vid denna tidpunkten. Mellan 18.30 til 19.00. varför? jo det är avatar. My lööve. Men men nur som helst, idag när jag vaknade upp i pappas lägenhet så var klockan typ halv ett så jag bara fuck you frukost och gick direkt på lunch. Pappa hade dragit till tyskland då så jag var själv och jag palla inte stå och laga mat till en person. Sjukt onödigt. Så tog mig en sväng i staden och kolla vad jag var sugen på och då föll jag för subway.(L) och just det mednas jag var på min lilla mat-letar-promenad så träffa jag erik och stElla. Trevlan växla lite ord med dom också de hade typ varit i domkyrkan med konfan (HAHA) nej förlåt ni är sjukt coola.

Men sen köpte jag då en subway macka dock har jag bara tagit ett bett resten ligger på mitt skrivbord kom jag på nu..

Men sen på EfterMiddagen någon gång drog jag in till lund med stellsan hon köpte vandrar skor(ahah) Och bjöd mig på paj. daanke.

Men nu måste jag göra något annat så hejDå.



Älskar denna bilden var bara tvungen! lovisa är söt.

XoXo ellaGril

myyspyys

Tjenemoss gott folk!

Jag har haft en riktigt mysig kväll ikäll mo ni tro! Först vid halv 6 drog jag in óch käka hos pappa. Sen typ spela vi poker och´jaa asså jag typ vann. förvånande? Nej. Efter det tog jag bussen till dalby igen ocg mötte upp några stycken och vi drog sen tillsammans till Hanna och bada i hennes POOL! riktigt mysig!!

Sen en till mysig sak! Efter det drog vi till fabian och bada i hans jaccutzzi! (haha stavas säkert inte så men det ser coolt ut så vi kör på de) Riktigt mysigt va det att typ bara kolla ut över åkrarna mmm mums. Sen taska vi tillbaka de 50 meterna som det är mellan deas hus till hanna! Där skapa vi lite negerbollar ocg hängde i hennes kök! Hehe, jag och Erik börja leka lite nagelmanikyr! Haha kul kul galet galet!!

Men sen vid halv 12 stack jag tillbaka till lund och nu sitter jag i pappsens kök lyssnar på mys musik, käkar after 8 och driker te. Himla härligt. Jag typ känner en gnuta frihet (: Fan vad jag diggar lov. mm. Jag diggar också kännslan att ha raggsoker på sig lyssna på robbi williams, she's the one och bara typ skriver en massa random som ingen riktigt fattar...

hah oj flög lite från ämnet men va fan jag är en av blogg ägarna så jag får göra vad jag vill. Mohaha!



HAHA, dog lite gran när jag såg denna...

Jag la upp denna för 3 ordsaker

1, För att uppfriska allas minnen att jag har haft rasta
2, fan vad liten jag ser ut ändå ett och ett halft år sedan
3, jag har ganska coola händer ändå! ERKÄN FÖRFASIKEN!

ZOO!


Jag hänger för tillfället med Lovisa Och ullis! Jag fick lite småt damp i morse och gjorde en sjukt satsig lunch! Sen bjöd jag in min små veninor! haha kärning snack menmen.

Nu har vi ätigt oss tjocka och nu hänger vi istället i min soffa och lekar med min lilla systers hamster och en som vi passar!

Igår var vi föresten hos agnes! De sov över där man jag palla inte så jag drog hem och sov helt ensam i mitt hus riktigt mysigt va de!!! ::D typ knarka o'boy!

men har kommer bilder !





min falafel!



En sexbomb



2 hamstar och två männikso-varelser



Lovisa blev inte mätt på sin falafel....

xox ellaGirl

Damn!

men ''chacha'', Agnes här!
Nu är väskan fullproppad med massa skit och snart sitter man i bilen på väg till gotland, egentligen öland, gör ett liten mellan stopp där och hälsar på kompisar så stannar vi till imorgon, men sen så såker vi till gotland! :)>3
Hade en jätte trevlig kväll igår med tjejerna, kommer verkligen sakna er sjukt mycket!
vi bloggade och klädde ut oss, höhö! och sen så spelade vi Monopol, haha fy fan vad arg man blir på varandra! xD
vi blev så jävla lack, men det slutade SÅKLART med att lilla jag vann, oväntat?(A)
Men en bild säger mer än 1000 ord så här kan ni väll få se lite bilder från igår/natt
Lollo med min lolita klänning!
Två sötnosar!
Ella, den flummiga förloraren!

Vi ses snart mina små vänner, Agneeeesius!>#


let's go!

Då har man packat till gotland, ska vara borta i hela 3 veckor så det är en hel del man måste packa! Hoppas bara inte att jag glömmer något, jag hatar när man gör det!
Första veckan kommer jag, mamma, albin och frida(albins flickvän) att vara där, Andra veckan kommer underbara Sebastian och pappsen, och då åker frida och albin!
Och tredje veckan kommer sebbe att åka hem och mormor och morfar att komma… Så ja det ska väll bli 3 trevliga veckor kan jag tro i alla fall den andra!>3
Min dag har inte varit så speciel, men det kommer den bil! Jag har typ packat och målat lite mer på min tavla, men nu ikväll kommer 3 stycken underbara flickoor!<3 Ella, Lollo och Ullis! <33 yaay! så vi ska mysa och kolla movies! Och inte vara uppe för sent, höhö! Jag åker typ mellan 10-12 imorgon förmiddag

Agnes Fina resväska! xd

 

Jag fortsatte att måla lite på tavlan idag för att finslipa den, Nu är det helt klar, hoppas jag i alla fall ^^

Tadaa!

 

>Agnes<


home.

Nu ska drar jag till min fader i lund!

Träffar inte honom lika mycket längre p.g.a skillsmässoskiten så det kommer bli fint! Vi ska skåda fåglar. Haha sånt geek man värkar vara! Men min pappa är fågelskådare och det är faktiskt ganska mysigt…(:

Men sen ikväll ska jag mysa med Agnes och lollo. härligt!

min coola fader!


blöö

Krash Koboom!
Vill ni veta vad det var som sprack?
Jo det var Agnes hjärta som splittrades i 1000 bitar, pga hennes hjärta lämnar henne, Min Älskling åkte idag kl 4 med flyget till jävla cypern land!
Kommer inte att kunna se honom eller höra honom på typ 2 veckor :O>3 Damn!
Och jag åker ju på sönadag så det skulle ju kvitta om han inte åkte men men, jag drar till sommar huset på gotland! HÄRLIGT!>3
och vet ni, vet ni, Gissa vem som kommer dit!(A) SEBBE bby”> och stannar i över en vecka fy fan vad mysigt det ska bli!
Jag ska vara på gotland i 3 veckor, Men kommer ju såklart att kunna blogga där ifrån ändå! >3

Annars idag har jag inte gjort så mycket mest slappat, men jag har faktiskt målat en tavla!
Är inte 100% nöjd, men ju mer man målar destu bättre blir man!
Lämna gärna en kommentar vad ni tycker om den! Ska förbättra den lite när den väl har torkat!
Damn!

Puss och kram>3


bibliotek

tjena alla!
jag är på annikas sommarställe men för tillfället så sitter jag i ett bibliotek för Annika och anna är och dansar. De typ går på ett dans läger denna veckan så jag tvingas ju gå upp vid 8 för att hänga med dom. Men det är ändå helt okej för det finns ett bibliotekt i närheten där det finns INTERNET!!!

NAJJJJJJSSSS!!

ja hur som helst så ligger det vid stenshuvud så det är värsta goa stranden här och så. Riktigt härlig. Men idag så får vi fint besök från Erik och Elliot. Vi ska typ tälta vid stranden och grilla MAARSCMELLOWS! D myys myss.

Men ni får vivla livida så hörs vi om några dagar då jag är hemma igen. puss!

stenshuvud=fiiiint


hiheha

fattar ni rubriken? (tre skratt i ett liksom)

Yee jag kan berätta vad jag har haft för mig idag för jag vet att alla bara vill veta. Och here we go! Jag vakna upp i värme slag typ jättemegabautavarm var jag skojar inte. jaja i alla fall så kasta jag i  min några jordgubbar blev upp ringd av en filur som sa! Kom hjälp mig att städa för katten! ja ni vet vem det var han börjar på e slutar på k så nu vet alla( Ni som inte vet får klura lite) Men vi städa som in i bänken och lekte med en katt käka mat och ja sånt man gör för att överleva typ…Sen äta hemma med min family…trevlans.

På kvällen drog jag iväg på monupol kväll det har varit en fett random kväll men den var ändå fin men nu ska jag hitta på något annat så  ni får ha de bra asså!! ÄLSKAR ER!!!

OMG JOSEF HAR KLIPP SIG MEGA FINT ALLA KILLAR KLIPPER SIG SÅ JAG DÖÖÖÖR!

bilden är inte på hans nuvarande och fina frizz men nu vet ni vem ni ska kolla efter! (:


bajs

Vaknade upp ännu en härlig dag med min käraste bredvid mig, kl halv 1. Och vi somnade kanske vid 6 någon gång, så jag är lite blööö! Men det e chill! Sen så stack han och jag åkte in och tränade med syster yster som är nere och hälsar på (happyface):D
det var svååååårt! vi gick på aerobic heter det, ett slags träningspass med dans, hon kan ju det som in i helvete, så jag kände mig ju inte bara liiite dum som stod där och fatta noll 0_o Men jag blev svett så wtf! ^o^
sen kom man häääm och käka hamburgare! Yummie!
Sen vart det bara ut och springa igen tyckte jag, så jag sprang en runda ;D
Men sen fick jag sätta mig ner och njuta av jordgubbarna jag hade plockat i trädgården! Ni kan inte ana hur mycket jordgubbar vi har i trädgården, så jag plockade kanske 3 liter till mig och familjen och sen satta vi oss för att spela spel Trevligt trevligt!>3
och nu sitter jag här, ny duschad framför datorn, Ta och kolla videon världens sötaste unge!>3

Alltså den här videon är ju bara för härlig! KÄrlek alltså>3 Ni måste lyssna på helaaaa!

YouTube Preview Image

Aggepagge


hah,

hej på er!

Fucking bra kväll igår brudar och boy’s! Tro mig. Jag hitta en massa bilder/videos på min webb nu? Erik du är med på typ 90 % av dom. Haha. Men nu ska jag snart dra iväg och städa lite. Men innan de måste jag nog klä på mig…hur som helst ni får ha det fint folket! pussss

//ella den där ja ni vet


7 MÅNADER<3

 Det är absolut Kärlek det handlar om!
Idag vaknade jag till Ett underbart sött ansikte som mötte min dag,…
Det var en slapp men mysig dag, tog ett dopp i poolen och höll oss annars inne, värmen regerar!
Såg bland annat AVATAR

Men 7 Månader tsm idag den 11!, de ni! och fy fan vad många fler det ska blii!<3 Älskar verkligen dig!

Sebastian Johan Mårtensson>333

Sötnos


MÅR BRA!

hejhej alla där ute!

Nu sitter man här vid datan igen och klockan är 01.17 jag kom hem från Annika för typ en timmesedan det va fett myys där vi typ käka glass spela monopol och kort. HAHAHA! jag och Hanna spela med annikas lille bror Johan och vi var väl inte jätteinsatta i spelet direkt typ bara babbla annat så han fick lite småt damp på oss för att vi inte slog när det va vi och så med etta utnyttja han utan att vi merkte de satte han hupp hotel och allt på sina gator.  Och jag tänkte inte äns på de hah.

Men sen när jag cykla hem då vid 12 var ´jag bajs rädd fyy fan det va as mörkt inga lampor sen ringde jag as många från min kontakt listen men INGEN SVARA hehe ni efter hand vet jag varför.. jag hade som vanligt på dolt. hoh. Men nu ska jag kolla film och äta glass. HaDe!

hehe, mitt, Agnes, Ullis Och Lovisas värk på någon bild-lektin. extremt fin


mysig morgon >3

Vaknade upp till den här frukosten! Yummi!>3

 Yummi!<3

 

Sen var det bara dags att sätta sig framför blocket med pennor i handen!:D så här blev resultatet, vart jätte längesen jag ritade så det var kul! Blev inte jätte nöjd…Men säg vad ni tycker!:)

 :))

 

Annars idag så ska vi få lite gäster ikväll, och sebbe kommer hit och ska va med>3 Så det blir jätte mycigt ska se en massa filmer! har ni några tips?:D Så lämna en kommentar innan ni sticker! Kraaaaaaaaaaaam >3

>Agnes<


03.25

tjenamoss gott folk.

Jag glider i en soffa med Lovisa & karin för tillfället klockan är som sagt 03.25. Vi är inte jättetrötta bara liiite.

Men vi har hur som hälsthar vi haft en hyfsat go kväll. inte gjort så mycket typ suttit på en äng och babblat politik och jämstäldighet. Sicket liv man kan ha…

Nu kolla vi precis klart på Harry potter och fenoxorden. Eller jag och Lovisa kolla klart på den Karin är skum så hon föredrog att kolla på en dataskärm istället. Skumt Barn. Men nu slog vi precis igång Björn Gustafssons dvd sak. Hehe ganska uttjatad men va fan.

hej svej på den dig grej önskar ella bella bing bong!!

jag vet vi är coola. Ni behöver inte säga något


i say lomma bitch

Vakna upp i lätt panik imorse. För jag låg typ och dega i sänge sisådär en timme. (mmmm) Så när jag fatta att jag skulle sitta på en biss om 40 min skrek jag FITTA och rest mig upp. stog där i 3 sekunder och gjorde upp ett shema i mitt huvud hur jag skulle hinna med allt. Sen sprang jag till bad-rummet och greja. Hela tiden typ sjöng jag en låt som bara bestod av ett ord. Fitta. hih sicken trams man är men men jag han faktikst till bussen men en hamburgare i handen.

Men hur som hälst så var det lovisa som jag mötte vid bussen. Vi drog in till lomma och låg där några timmar. Hihi jag somna. typiskt mig. Men asså gott folk åk ditt vattnet är så jävla sweet helt perfekt. mmmmmmmmmmm! Sen hade vi en rolig resa hem. HOHO.

Men ikväll blir det kanske mys i någon go soffa i dalby får se vad som hände you know. Fast först måste jag verkligen duscha jag luktar SALT!

hej då gobitar see yaa soon!! xoxo EllaGirl

Spencer & Hill – Right On Time – Radio Mix <– ett hett tipps för er som gillar att dansa!


möög.

hej allesammans jag är inte på något vidare humör just nu känner mig sjukt depp. Typ som att mitt liv hänger på en tråd. Som om allt kommer falla ihop. Eller som att mitt liv kommer sluta vara bra när jag är 15 och sen bara vara dåligt restan av mitt liv.

nej blähh jag mår inte bra och tro mig det är inte pms. Det är på riktigt. Sen blir inte saker bättre för att Karin inte svarar när man verkligen behöver prata med henne. fuck her.

jag gillar i vilket fall som hälst bilden. den får mig att le lite.

han är ganska fin måste jag ändå säga.

adjö från en trött EllaGril


EC-träff i lund!

Galoch på er alla!

Jao, idag var det dags för EC-träffen i lund, jag var jävligt nervös när jag kom dit!! Fy fan alltså! Det satt bara en mass punkare, och där kommer jag och Emma trippande! Så satt vi där i typ en timme och små pratade, det vill säga höll käften typ….^^ Men sen så vågade vi gå fram till en Kille som jag känner ifrån emocore, så då blev det ju helt plötsligt lite roligare!:D Så vi gick en liten promenad med då jonte som han hette, och hans kompis Tobias dom hade med sig sina instrument också, så dom spelade och sjöng för oss! Jätte fiint! ^^ Haha, och sen typ så snackade vi och sen skulle vi till bussen och åka hem, och vet ni vad det sjuka är! joo, jag hade ju pratat med jonte innan EC-träffen och så. Och sen när jag kom till Dalby och skulle ta bussen, så stod jag och väntade där med emma! Och dååå! kommer JONTE! men jag visste inte att det var han, men jag kännde lixom igen honom jag bara- Nej det kan inte vara han så vi satte oss på bussen in till lund, Han hoppar av vid bankgatan och vi vid stationen, och vad händer? Vi går till träffen och vem ser vi komma om inte, JONTE! hehe, piiiinasmt! så tog det typ en timme innan jag tog steget för att gå fram och hälsa! ^^ Haha, Men det var jätte trevligt! men det var annars skit läskigt, För alla andra KRÖKADE! fy fan, de hade sprit och cigg och det fans dom som rökte på…Så ja där satt vi^^  Men ja, jag hade i alla fall trevligt!

XoXo Agnesgirl! ;D


natte-tid!

tjena alla nattugglor. Kag sitter här och myser för mig själv med glass. Jag kolla precis runt på några bloggar och då hittade jag 3 stycken som alla hade gjort sånahär idag. och jag tror nog det är ett tecken så jag gör också det!

1. När gick du upp idag?
Vid one
2. Diamanter eller pärlor?
Diamanter
3. Senaste filmen du såg på bio
Harry Potter och fångaren från sakabn
4.Favorit TV-pogram?
Avatar och gossip girl
5. Vad åt du till frukost?
hoppa över den och gick direkt på lunch
6. Vad är ditt andranamn?
har 2 säger bara det coola. Margaríta, efter pappas favorit drink
7. Vad gjorde du idag?
Jag laga lunch, facebooka, la mig i gräset, somna, kolla på ANTM, börja laga mina byxor men symaskienen var paj så det sket sig, hmm, städa mitt rum, träna, duscha, käka, kolla matchen, Mammas kompis kom vi käka ost, kolla på harry potter och fången från askaban, kolla how i meet your mother sen blogga. Shit vilken skit dag.
8. Vilken mat gillar du inte?
munkar fast det är la bakelse i så fall ko-mage
9. Favoritchips?
Estrella sourcream&onion
10. Vilken är din favorit-skiva för tillfället?
KENT- En plats i solen
11. Vilken bil kör du?
Volvo v 70  (en ren sportbil mo du tro)
12. Favoritmacka?
MMM! Den från esspreso house med typ skinka, senap, sallad och grillad!
13. Vilken ringsignal har du på mobilen?
Haha, en där jag sjukger did I did I did I see you crying ohhh sen samma. När jag och lovisa spela in den satt vi i min soffa och hade precis kollat klart på en film som hade en låt som eftertext  som gick så. hah
14. Vilka är dina favoritkläder?
Mina gamla cheep monday byxor (sköööna) och min gul,grå,svarat stickade tröja.
15. Om du fick åka vart du ville på semester?
brasillien, regnskogen.
16. Är du kär?
på sätt och viss
17. Var vill du dra dig tillbaka?
Till kenya skulle jag tro.
18. Favorittid på dagen?
00.00
19. Var är du född?
Lund
20. Vilken är din favoritsport att se på?
fri idrott och fotböll…
21. Coca Cola eller Pepsi?
Coca Cola för fan!
22. Fotboll eller ishockey?
fotboll, men ishockey fights är ganska trevliga.
23. Är du en morronmänniska eller nattuggla?
nattuggla utan tvecka
24. Pedikyr eller manikyr?
eehh, jaa jag tror jag skippar båda.
25. Några spännande nyheter att berätta för oss?
Att jag funderar på att göra något som skulle skaka till mitt liv lite kände att det är dax för något sånt.
26. Vad ville du bli när du var liten?
Alltid när folk fråga de sa jag bara, jag vill gifta mig med en grek och ha en gul hund och en rosa katt. heh
27. Bästa barndomsminnet?
gud jag minns en gång när det oska på dagis och alla vad skit rädda förutom tuffingen ella. Och jag gick omkring och sa till alla som var rädda att dagiset kommer brinna upp för oskan var jättenära, thihih. förmodligen inte mitt bästa minne men jag kom inte på något annat
28. Varit i Afrika ?
ÿes
29. Nånsin rullat in någon i toapapper?
yes, men jag tror vi misslyckades
30. Varit med om en bilolycka?
aa en gång i örebro. Det va ett fyllo.
31. Favoritdag i veckan?
Fredag
32. Favoritrestaurant?
jensens biffhus
33. Favoritblommor?
Maskrosor
34. Favorit-snabbmatsrestaurant
doken eller max
35. Äger du en cykel?
Ja, men någon jävel punka den så jag cyklar för tillfället runt på min cykel jag hade i 1:an
36. Smartaste grej du gjort:
kom först till ägget!
38. Senaste personen du delade en middag med?
det skulle nog vara min moder och syster.
 
39. vad lyssnar på till nu?
reklam på mtv
40. Favorit färg
svart
41Hur många tatueringar har du?
inga men vill nog i framtiden skaffa mig ett mumintroll någon stans.
42. Har du någon gång ätigt en bull?
hur konstigt det än låter är mitt svar ja
Nu drar jag mig mot beden. sleep well söta brödrar och systrar
xoxo EllaGirl

fotboll.

Nu sittar man här ny duschad och allt framför en tv och kollar på vältränade män som springer runt och sparkar på en boll. Det är tyskland mot spanien för er som inte visste de. Och spanien gjorde precis mål! YYYEEEEEEAAAAHHHHH!

Nu blev jag gald (: !! Jag har ju själv gått på fotboll i mååånga år. Det är rätt sjukt hur mycket man börjar sakna de när man ser på VM. Men typ minns alla känslor man fick. Typ när det blev mål eller sicken puls man fick när man skulle lägga straff. MAAHHH älskar de. Fan att man sluta….jaja livet går la vidare.

min favorit spelare Kaka. helt jävla godomlig.


kENT min man!

YouTube Preview Image
Vy från ett luftslott.
YouTube Preview Image
Kärleken väntar.
YouTube Preview Image
Dom andra.
YouTube Preview Image
FF

Kent är ett så satans bra band. Älslar det hårt alltså. Detta är nog mina 4 favorit låtar från dom. Och deras nya album, En plats i solen släppte precis på spotify. ALLA LYSSNAR!

XoXo EllaGirl


FUCK!

Okej, min natt vart ju inte den bästa i livet!
jag pratade med Underbara sebbe i telefon när jag började känna mag ont, kl var typ 3 men vi la på och jag skulle försöka sova. Jag fick bara mer ont för varje minut som gick, så jag gick in till mamma och la mig där! då somnade jag efter ett tag och sov i en och en halv timme. sen vaknade jag och hade så in i helvets ont i magen! fyy fan… Mamma ringde sjukhuset och det var bara att åka till Akuten med det samma!

Och där fick jag ju det hemska beskedet att allt tyder på att jag har blintarmsinflamation och behöver opereras!!!!

Gaaaaaaaaaaaaaaaaaaah! paniiiiiiiiiik!

Men sen när de hade tagit prover och allt, och jag hade fått min medicin, så sa dom att vi skulle åka hem för att jag inte hade jätte ont längre, och dom sa att det kunde bero på en annan sak… så dom skickade hem mig! Tack och lov för det, men om jag får minsta lilla ont i magen nu så drar vi dit och gör operation: OPERERAS!!!!


EN DAG I MALMÖ-STAD

hej alla söta lirare! Nu sitter jag men en glass i munnen så det är helt omöjligt för mig att prata asså ja ni fattar hur jag menar!

Hur som hälst så drog jag och ulls till malmö i typ morse kan man säga…hehe vi tog bussen halv 12 kändes riktigt skumt att gå upp till en väckarklocka igen, bLÄÄHH hatar de! Men i malmö hade vi det nice typ käka sesarsallad på donek (riktigt sweet är den) sen shoppa jag lite saker lägger upp bilder här under. Sen på kvällen tog vi oss en kvälls promenad och möös.

Nu sitter jag i soffan som vanlig och kollar på How I Meet Your Mother. Haha det är ett av mina favorit avsnitt !! Men Men nu slutar det ganska snart så jag ska nog sätta på någon movie I think… men bay for now dogs!

Linne monki, 90 :-

Bh, new yoker hmm va fan? jag tror de va 139 :-

jeans jag måste fixa till de lite så ni får inte se allt!
Moahahah!

XoXo EllaGirl.


SHOPPING!

Nu har man Shoppat riktigt ordentligt, jag samanfattar det hela med ett litet bild spel!

Titta njut, och bli RIKTIGT avundsjuka! (HAHAHA) evil laughter!

 

 

Agnes & PENGAR

Här Sitter Agnes innan Shoppingen, Och i handen håller hon

Pengar, pengar PENGAAAR!<3

Hon har tyvär inte lika mycket kvar, som ni nog snart kommer att förstå!

Vi fortsätter…

 Små saker

 

Nu har Agnes varit i stan i ca 6 timmar, och lyckades få med sig lite goa små saker:

Längst ner till höger: 50 st plast armband ifrån Shock!

Högst upp till höger: två st eye liner och en kajal penna, två stycken smink borstar och en pad, Från Åhlens och H&M!

Högst upp till vänster: Två stycken armband ifrån Kappahl!

Längst ner till vänster: Fransk Manikyr ifrån H&M!

i Mitten: Lösögonfransar och en svart ögonskugga ifrån Shock!

 Tröja

 

En Sjukt mysig kofta ifrån Woops fashion, halva priset! 150:-

 Svarta byxor

 

Ett par svarta stuprörs byxor ifrån Shock!

 Randig kofta/tröja

 

Svart och vit kofta/tröja ifrån Kappahl!

 Adidas Tröja

 

En svart och vit adidas tröja ifrån…? någon adidas butik typ ^^

 två svarta linnen

 

 Två st Svarta linnen ifrån H&M!

 

Och här sitter Jag nu och käkar ännu en röd melon bit!
Jag handlade även en bikini underdel, Svart! Och lite underkläder, men det får bara sebbe se, (höhö)
Men ja, Det här vart min shopping lista!
Tack och hej leverpastej!!<3

ett rent helvete!

Hej jag har en skit kväll. Allt var underbart. Det var sex and the city på 3:an och jag var på ett sånt jävla sex and the city humör men hur som hälst så sprang jag runt i huset för att raffa åt mig alla saker som jag behöver för att greja med mitt öra, ja för er som inte vet har jag inflamation i mitt öra som aldrig vill läka så jag måste greja med det men hur som hälst var jag bajs stressad för det skulle börja typ när som helst så när jag hade grejat alla grejer som jag behövde och lagt dom på soff-borde.

Då skulle jag bara mixa ihop en kopp te för att sätta pricken över i:et (hehe, låter som en tant) Men när jag stog i köket så hörde jag att pogramet starta så jag bara kasta mig mot kylen för att ta mjölk och då hade någon jävel ställt ett fucking mjölk-gals i kylen min fråga är vem är ett sånt kött-huvud och göra sånt?!? Det glaset stöte jag hur som hälst till så det kom mjölk ÖVERALLT!! så det torka jag upp i panika medans jag hörde allt underbart ljud från tv:en! Och sen såklart när jag skulle gå till tv:en spiller jag te på golvet som jag inte har tårkat upp än för jag känner att jag förtjanar att vänta lite med det…

Och sen när jag sutigt mig ner allt va grejat (trodde jag) jag skulle precis börja pilla med mitt fucking öra då märker jag att jag glömt pinsätten som är på ovanvåningen…JAG PALLAR INTE MER!!…. minns jag att jag tänkte. Men det var bara att springa upp och missa änu mer av det fantastiska pogramet. Och  när jag kom ner igen kunde jag äntligen börja greja med örat men det är inte jättelätt att koncentrera sig på ett pogram  medans man pillar med ett öra…för det första hör man inte ett piss och för det andra så måste man koncentrera sig ganska hårt.

Men sen när jag var klar såklart blev det paous då…………………riktigt typiskt……..

Tack och lov hade jag sätt avsnittet innan så jag fatta allt när det gick igång igen (: något positift!

 

Nu kollar jag på scrubes som slutar snart men jag har laddat hem sex and the city 2 så det ska jag se nu.

ha det fint kossor och hönor!

 

Det är de här 2 snyggingarnas blogg ni är inne på!! 

xoxo EllaGirl…


malmöö

Agnes sitter i soffan efter en spring tur och käkar en röd melon bit!
Och hon är jätte glad! för imorgon drar hon in till Malmö och ska handla kläder på shock yaaaaaaaaaaay!
Och det är inte den enda saken hon är glad för, jooo på TORSDAG är det dags att träffa kompisar från EC, www.emocore.se För er som har lust att kolla in min sida där heter jag _chihiro_   >.> Ni tycker säkert att jag är helt pantad som bara inte lägger ut sidan, men nu gick inte det så skit ner er! ^^

Fy fan vad jag Längtar det ska bli awesome! så då behöver man ju lite tuffa kläder till det, lägger ut bilder imorgon på alla prylar vi hörs då!

Goo o Glaa Kex Choklaaa


en hatt!

denna dagen har jag döpt till vilodag. jag ligger i min soffa och kolla på anagina videos på youtube. haha älskar dom! Men idag när min MAMA kom hem så kom hon inte bara hem med in kripp uten med en hatt som jag fick! Den är ganska frän måste jag säga ska nog ha den imon när jag ska till malmööhh med ull’s. Vi flytta de tills imon. Men här får ni en helt underbar bild på mig och min hatt!


en god frukost!

hej coolingar! Hoppas allt är fint med er och så. Själv mår jag ganska så awesome typ kollar på paradise hotel (hehe) käkar melon lite så. Kvällens planer sitter jag också och smider på…

Men nu gott folk tänkte jag ge ert ett helt underbart recept. hmm, recept var lite fel ord kanske men men. Så här göt man!

Man tar en djup skål häller ner citron fil och flingorna som kallas Cherriols (lovisas favorit) sen hackar man upp några saftiga jordgubbar och ploppar i dom efter detta så är det bara att dutta lite socker på sen är det KLART !

resultatet:

Ser inte helt fel ut ha? Detta var i alla fall min lyxiga frukost! Efter en lååång natt….

XoXo Ellagirl


stenbrottet med lowajna

jepp jepp jaoo. iadg var planerna att jag, ull’s & lowajna skulle till stenbrottet men ullis kunde inte så det belv bara jag och L. vägen dit tog läääskigt lång tid för vi bara gick till busstationen eller vi mötes där för jag tänkte liksom det går ju bussar hela tiden det är chill men nu såhär på sommaren glömer man ju veckodagarna så det va tydligen söndag idag och då går bussarna sjjjukt sällan. Och sen när bussen äntligen kom va det späckat med folk och precis när jag och L skulle på så sa den lilla horan till busschaufför, NÄÄ NÄ NU RÄCKER DET DET FÅR INTE PLATS FLER HAJJDÅÅH! Jävla snorkråka var hon! Så det vaar bara för mig att hoppa på min lilla röda cykel och lovisa fick hoppa på sin STORA blåa cykel.Och sen äntligen var vi framme. där chilla vi några timmar sen hem till mig och leka modeler, käka melon, flingor och saft du sitter vi i min soffa och kollar på MTV. det va allt jag hade att komma men ikväll kan jag förvana er för änu en ella tipsar grej som ni måste se !! xoxo ellaGirl.

2 snygga flum lek bilder vi kallar det model-bilder men det är nog lite fel av mig hehe..


fotbolls kväll!

JAA JAG ÄR HEMMA!!´

detta fyrar jag genom att har jordgubbs party hos Ull’s! Lowajna är också här vi har det goa´re än gött! innan jag kom hit så sprang jag in på hémköp och köpte jordgubbar och choklad för vi skulle ha fondy. sen hade jag inte tillräkligt med mony för cola s´å vi alla tre fick cykla hela den lååånga vägen till konsum för att köpa COKACOL!

nu ligger i alla fall mina bebé’s i soffan och glor på fotbollen medans jag som vanligt har lagt mig på golvet! jag älskar helt seriöst gol! vi borde uppskata dom mer för ´va fan skulle vi göra utan dom folket?!?!?!?

nä nu ska jag mysa ner mig i soffan och kolla på alla snygga fotbolls spelare! ni får ha det gött och jag kan förvana er att imon blir det stenbrottet och jag kan nog greja några fräna bilder att ladda upp som ni bara MÅÅSTE SE!! ´jaja hejDå!

bilderna är från den över goa kvällen när vi sprang på åkrar och en bonde kom och va arg.


ella tipsar!

haj haj!

Nu ska jag tipsa om lite fräna saker som kan vara till stor glädje för många nu under sommaren!

tips 1, vi alla råkar ju ut för att vi blir tvingade att åka med våra familjer till sommarstugan eller kanske några bekanta på västkusten. Och hur kul är det att vara fast någon stans i typ ja en vecka eller mer jag hatar det i alla fall. Men man kan använda denna tiden till något nyttigt typ som att sola sola sola så att när man kommer hem är men en nigggah eller så kan men typ springa varja dag och komma i form och bli en anna anka! Och sen då när man kommer hem är man glad för alla ens kompisar är blekisar för de har sovigt hela dagarna och varit uppe hela nätterna. Sen har de även blivigt feta för att allt de äter är billys-pizza.

tips 2. hehe, detta tipset är lite random men ja det är ett bra tips ändå. När man ligger och solar i trädgården och typ dör av värmen och man bara drömmer om att man har en pool i trädgården (detta tipset funkar bara till er som har trädgård men ingen pool) då ska man rota fram trädgårdsslagen och spruta ner sig själv sen kan man lägga sig och shhhtekka igen 8))

tips 3. för er som är riktiga svennisar och inte blir bruna så lätt så tipsar jag här en bra brun-utan-sol. hehe denna använder jag flitigt i vintras när vi hade innegympa heheh…men den är i alla fall grym ger en perfekt jämn färg! 

jahapps de va de ! Nu ska jag gråta lite för min älskade Kaka och han lag (brasilien) förlorade mot de onda holländarna.


men wtf!

Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej ”alla” blogg läsare, höhö = INGEN!

Haha, vi har inte gått ut med den än men vem bryr sig lixom!
har precis käkat upp en bit paj, yummie! Nä men idag vaknade jag kl 3, fatta skönt! och dessutom att det var hos sebbe gjorde ju saken bara ännu bättre, och JA det är Agnes som skriver så ni inte tror något konstigt nu!
Sen vart det bara att cykla hem och ut och springa! ja det var min mysiga men korta dag… Truddelutt!>3


jag säger typ hej!

så men typ tjaa…

hehe, jag är uttråkad gått folk. jag sitter nemligen på min sommarstuga och nästan ruttnar men nog om det nu är vi glad och snela. Jag tänkte tipsa er ”bloggläsare” om en rolig grej man kan göra! da da da daaah! ÅKA GOKART! jag gjorde det idag det va läskigt kul men ba sviccchh genom luften. jaja det va det nu ska jag kolla på det coolaste pogramet som existerar nemligen avatar de som går på nicelodion kärlek till de pogramet alltså. men men xoxo ellagirl!

en bild på mig och mina kusiner carl & Emma. Och hunder är min farmor&farfars jag vet lite udda men what the fuck


igelkottarna!

Cho goa vänner!
Den här sidan är helt flumm och helt random, och den styrs av oss så kallade iGELKOTTARNA,

Ellaaa och Agnesius!


Jaooo, vi kommer att ladda upp bilder videos gala stuff och helt flummiga saker, texter m.m!
Om du vill ha ett roligare liv, så klart du vill! SKA DU FÖLJA VÅR BLOGG!
Vi blir aldrig tråkiga!
Glad choklad strumpa på dig.
Kääärleek


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0