Veckans Vinnare till Blogg tävlingen!

Veckans Blogg blev...


http://ipeterson.blogg.se/

Grattis till Dig Ida!

Tack alla som deltog i tävling, men bli inte ledsen för att det inte blev du, det finns många veckor kvar att vinna!



@LOVISA

SITTER HOS LOVISA. oj caps lock där visst. på golvet sitter lovisa och ullis och pluggar franska. jag har gjort en del men pallar inte mer så jag glor ph istället! Så mycket fetare!!!!:D
Men idag färgade jag lovisas hår. Hon blev ännu snyggare än vad hon var innan.

Veckans Blogg!

Tänkte att jag och Ella skulle börja med veckans blogg, alla vet nog hur det fungerar. Vi kommer att göra reklam för den blogg som vinner och ladda upp det på våran blogg, Dvs att ni kommer få en jävla många besökare tack vara oss så pröva er lycka och se om det är ni som vinner! Nu kör vi.




Ullis in da skåp?!



Spjutet, eller kanske mer känd som Ulrika, kom in i et skÅp.

Stan!

Tjooooo

Var på nova på kvällen idag. Köpte mig ett par mönstrade leggins och en rutig skjorta.



Ja bilden suger. Men jag hoppas att ni fattar hut fina legginsen är.

Shopping

Riktig kärlek säger jag bara.


Sjal från Hemma hos Emla

Kofta från Ginatricot

Linne från H&M


Fett med helg

* Host! atchoo! snyft * Yes thats right, fan ta dig jävla förkylning! Men helgen var ändå sjukt jävla härlig! Fredagen spenderade jag i stan, fick ny färg i håret och shoppade gärnet! mumms vad nya saker jag hittade, kommer kanske bilder lite senare :), Kvällen spenderade jag annars med Kvack Kvack (Annika Lindströöm). puss på dig! Hade sjukt härligt Haha, Jog ör bogg! HAHA
 Lödagen gick åt träning i bandy på eftermiddagen med ankan, senare åt kvällen kom jag hem med huset fullt av gäster och sedan fick jag ännu en gäst underbara sebbe, vi hade det jätte mysigt kan inte sluta älska dig, Ett helt år med dig om två veckor, I love you dear!
Söndagen var tyvärr sämre då mådde jag inte bra, förkylningen hade slagit till så det belv ingen curling för mig inte, sjukt synd för det var en affär som kom dit som solde curling prylar, jag ville jätte gärna ha ett par curlingskor, men jag fick stanna hemma och hem kom hela familjen med sina curlingskor som de hade köpt, kul för mig! men men det får bli nästa gång! så här sitter jag med en förkylning och ett ton av prov att läsa på! så nu måste jag dra Hejdå.

Haha här kommer en fin fin bild ifrån Fjortisarnas värld på Nyvång!<3, vi älskar fondation på läpparna, mumms!




Lördagen

TJENIXEN!

Lördag idag då. Är trött som ett svin! var inte hemma förens vid halv 4 inatt... Sen upp halv 12 och möta stellsan dra på någon gymnasiemässa bla bla bla. Skolan var fin och mysig men det var en friskola och jag känner efter att ha gott i en skolan på landet så vill jag till en stor skola med mycket FOLK! Men hehe jag går ju bara i 8:an så jag kan ju skita i det nu om jag vill de!:D

Men nu ligger jag och värmer mig i sängen för denna snön tar ju kol på mig...Ikväll få jag se vad jag hittar på. Antagligen sitter jag hemma hos någon cooling och cillaxar. EN grej jag är ganska grym på.

HaDe




pusse

Ung-grupp

Ja som jag skrev innan så var jag då på möte idag igen. Fast idag var det ung-grupp. Skit kul är det. Vi är en grupp tjejer som går i 8:an som snackar allmänna tjej-grejer och typ olika övningar. Riktigt sköj. Och våra ledare är 2 tjejer som går i 3:an på spyken och detta är då deras projektarbete.


Med de här två tanterna gör jag det med!

Vintertid

Gud vad jag känner att vinter känslan är här nu jag verkligen älskar det, all snö, lussebullar julpyntningen ah det är så mysigt! Tänkte bara ta och visa några bilder från olika jular här i torna hällestad! :)

Det där var många år sedan ( skratta inte då kittlar jag er)

Och så här såg jag faktikst ut Idag! mysig vinter jacka det dära faktikst!




PIZZA

Är hemme från ung-grupp nu! Sitter i sängen och käkar pizza nu. SOFT!


Mer lusse bak och vinter känsla!

Jaha då var det en ny dag igen då och dags för ytterligare 2 inlägg! Idag var älkling sjuk så jag vandrade run t i korridorerna helt själv. Så det blev ingen sebbe dag som vanligt! men i skolan var det gags för ännu ett lusse bak härligt härligt! och på lunchen stack jag hem till sebbe för en sabb mys stund med honom! Efter skolan stack jag hem själv och plugga plugga plugga, stekte sedan pannkokor till kvällsmat, vilket resulterade: jag suger på att steka Pannkakor! Och nu är nu och här sitter jag i min egen lilla soffa! vi hörs senare era Gullegrisar! Och ni är fina som läser våras blogg!


Fina grejer det!


Dagens låt



Hoffmaestro - So do you

nu är jag jävligt kissnödig

pUh!Nu är alla läxor klara och jag har tränat klart inför provet imorgon. Har prov på fredag igen i samma ämne, nästa vecka har jag i frenska och engelska, veckan där efter musik prov! vart är du jullov jag behöver dig nu! seriöst jag pallar inte, 2 uppsatser denna veckan + två prov och jävligt många läxförhör, pallar inte 8.an längre nu är det fan helvetets! och nu ska jag upp i badet och plugga ännu mer fan! så ja jag måste dra nu!

Tack tack ella för att din data blev frisk, vad hade den? ADHD? den är i alla fall botad. Ni känner jag mig inte ensam längre! :D





välkommen tillbaka sköna helena!

nä nu måste jag fan gå på toa efter typ 10 koppar te!

Like a G6

Den låten för mig på härliga bannor. Hej förresten! mitt internet har slutat fuck nu efter typ 2 uchiga veckor. Men nu börjara jag igen som vanligt. :D Här kommer lite bilder från de senaste veckorna.


En söndag när jag ullis & lovan låg i sängen x-anntal goa timmar.


min mage pirrar lite när jag tänker på er pilen och spjutet!

haha ja ni som var där minns nog

Ett smultron. En ryss och en fåne ♥

MAMMA!

Ja detta var bara lite. puss!

detta kallar jag Jul!

Lussebaaak






Mjauuw


Nä nu måste jag sova



Konfirmationsträff

Här kommer lite bilder från konfirmatinonsträffen i söndags, det var väldigt trevligt, men tagande. Svårt att ta in så många känslor å¨en dag, för er som inte vet ska jag konfimera mig i Åhus på åhuslägret med Hälften utvecklingsstörda och andra hälften normalstörda. Så man fick ta in mycket, Bland annat min Kompis Minnah Hon har downs syndrom och kallde sig själv för Lady Gaga, Hon var en bästämd flicka må ni tro! men jag fick allt många kramar och pussar på handen! Tycker det ska bli jätte kul, Jag ska vara på lägret i en hel månad, utan mobil, utan ipod, allt! jag får inte ens ha med mig mobilen eller något. Det är ju för att de utvecklingsstörda inte ska känna sig utanför och bli upprörda m.m Men det ska ändå bli sjukt trevligt! längtar :)


All Saints club! De som redan har konfimerat sig på det här lägret och Är med i den här klubben :) 3 år efter deras konfirmation får man vara med här!

" killar från bandet, ledare till vänster och den andra killen var sjukt härlig! han är då utvecklingsstörd men är med i bandet men en låtsas bas! så sjukt cool var han, han var så inne i musiken och han var fan grym alltså det såg ut som att han kunde spela bas på riktigt! :O


Det här är då mina härliga konfirmations kompisar! dock inte de som var där men men :)


Videoblogg!

Liten film ifrån Temadagen i fredags :)




Eh marine

Blir roligare ju mer man kollar i detalj, jag och svala sitter och asgarvar efter 20 gånger xD




JAG LEVER!

Dålig uppdaterig från min  del har det varit på sistonde. Men som försvar har mitt internet fuckar....Men nu funkar det för jag är hos papput.

Lite grejer jag gjort sen sist

1, SÄTT HARRY POTTER...SWEET

2, haft kemi-prov

3, Varit på mitt första ung-grupp möte!

4, allmänt hängt runt.

5, Börjat längta särigt mycket till julen.

Men idag var det då skolishh. Slutade 20 i 1 gött ändå för vi hade då temadag. Sen på kvällen hängde jag och lite andra hos mig.

Adjö dåRå!

Nä nu snarkar jag snart framför datorn!

Säger bara Sov Sött, Sov Trött, Dröm gött!


kortaffat

Fredag: Är det temadag för mitt råd (Amor) Då Sara Lund som han har heter halvtid när han inte heter Claes. Åka in till stan med älskling och sedan sova gött med honom!<3


Claes Schmit!


Lördag: Vakna upp med älskling, åka till revinge för en fin överaskning avslöjar vad i helgen!... om jag hinner hehe. Spela innebandy där efter och sedan hoppas jag på att få träffa Anna och Ellinor mina underbara flicker!

Sönadg, Iväg kl 10 för att åka till lund för en gudstjänst med mina konfa kompisar som jag ska konfimera mig med nösta somer, häftigt läger i Åhus med hälften utvecklingsstöra, ska bli riktigt spännande!

Nu ska jag skriva ett inlägg till sen ska jag sova... Ciao ses om någon minut!


myspys

fan ella, du tvingar mig att blogga! bjöd dig fan på en fucking fika idag kommer inte göra det idag igen!
Nu ska jag sova så som gott era muppisar!



Myyys<3


Det här är bara sjukt!

Haha, alltså vafan är vi verkligen normala!





Nu vet jag hur det känns...

Här är en fin film på bilden i tisdags, när mina händer föds på nytt! krysta Agnes!!




Men nu ska lilla jag ta och gå till sängs, vi hörs imorgon eller ses vem vet!?





Här ska man bli smal!

Nu ska jag snart sticka till ella, för jag annika och ella ska iväg för att bränna kolhydrater!  vi hörs senare ikväll, då ska jag visa er när min hand föddes, det för ni inte missa!.. om mitt internet nu funkar sitter på sebbes data, men intresseklubben antecknar så, ceya later aligator!
Bild kavlitet klallar jag det!



Paradise hotel

Glor på detta lilla mysiga programmet nu (HöHö) Man blir ju helt besatt av det! Gal1 ju!

Men nu ska jag glo lite mer, CIAO!


and she is back!

Yeahh, min data funkar igen! Nu är jag hos pappi och zappar runt lite på teven. Ikväll ska jag plugga...plugga...plugg..!!!!!!

Men vi hörs lite senare, Adjööööööö!



Random bild från någon lektion från 7:an!

11 månader 11/11-11, blandade känslor på en dag.



Du är för fin för att vara sann, är du verkligen inte en sagofigur?

 Men vem du än är så älskar jag dig till nittioelva %,
 utan dig är jag inte hel!
 du har verkligen fångat mitt hjärta,
snälla behåll det.
 det är min största önskan i livet! tappa inte bort det.
 håll det bevarat så som jag kämpar för att ingen ska sno det hjärta jag älskar,
 det vill säga ditt min älskling,
 ur handen på mig även när jag kramar om det med alla mina muskler för att det inte ska trilla ur mina händer.
 Jag kramar det tills mina bloddroppar faller ner som tårar,
 jag släpper dig aldrig, aldrig,
 i evighet ska jag älska dig, föralltid, min älskling!
 du är min, jag är din, vi är varandras!

11 månader, och fortfarande lika kära


 






Lev med mig

Som i kanske ha märkt har inte ella bloggat på ett tag, hennes data dampar så ni får nog leva med mina blogg inlägg! Sitter och kollar film med mamma och pappa, sicken familjenisse jag känner mig som, faktikst trevligt ibland, och ibland är det för jävligt! Fimen suger så det är bra att man har en data. blev en dramatisk skoldag, på so lektionen prtatade vi om dödsstraff och kom in på hängning, hur man var tvungen att göra det för att inte få lida, hur man skulle hänga repet etc... kan inte förklara mina känslor men jag sprang ut från lektionen i tårar. Imorgon är det ett år sedan min kompis hängde sig... Ingen bra start på dagen med tårar och skakiga ben!

Men mår bättre nu, kommer en fin video med Ella som hon hette, imorgon!







söte pöte där ja!


Agnes Tipsar!

Nu är det dags för ett Agnes tips, Tänk dig att du kommer hem från skolan och är jätte sugen på något gott, Godiset som ligger i köks skåpet frestar dig, men nu kommer något riktigt nyttigt och RIKTIGT gott!
...



Lite mer Mmm... i livet!<3


Charåååå

hemma i soffan med en kopp te och älskade dator, nää ta bort det sista det lät töntigt!
Idag var jag med honney bonney (Sebastian), sen gick jag till ella i mörkret med musik i öronen och sjöng väldigt högt, Piiiiiiiiiiinsamt! Så åkte vi till träningen och blev tvettiga! jao vad ska man säga, har inget mer intressant att skriva om. Charååå.



AWESOOME!


ta mig hiiiit

Nu vill jag bara ut och resa till en häftig varm härlig awesome ö någon stans, som hawaii! fy fan vilken ö alltså checka bara in dessa bilderna!








Ledsen och arg.

Fan vad jag är arg nu. På min stora syster. Uch hon får mig bara på dåligt humör och ge mig massa negativ energi. HATAR HENNE. Den dagen hon flyttar vill jag helt seriöst bryta kontakten med henne. Jag är seriös. Många av er tror säkert att jag bara överreagerar men vi har bråkat varje dag i säkert 4 år nu.

Saker med hanna som jag avskyr

* Ingen respekt

* Barnslig. Hon är liksom 19 och börjar slås om jag glömmer en kastrull framme. Liksom komigen -.-

* Tror att hon är någon salgs mamma. När jag redan har världens bästa (Kom hem!!)

* Sjuukt fördomsfull! Är allergiskt mot sånt

Ja det var bara lite. Ville mest bara skriva av mig, och jag hoppas att hanna ser detta och fattar för en gång skull hur mycket jag hatar henne. Jag säger det varje dag men hon verkar inte förstå.

härligt härligt men farligt farligt!

1. ta hand om disken.

2. gå upp och ta ett bad/läsa franska.

3. ringa sebbe.

4. SOOOOOVAAAA






Godnatt!♥





HUr kommer det sig att mitt hår är rakt ner? jag fattar inte det...


Dagnes låt.


MGMT - Electric Feel

Lyssnat på denna låten x-anntal gånger idag. Den är bara jäkligt soft, glad, fint och söt.

rundtur i lund!

För er som inte känner till lund, här guidar jag och ella er en bit!




November?

Shit. Idag är det 7 november. Om några veckor är det ju vinter. Jag har helt missat allt med att gå på knapriga löv som knastrar när man trampar på dem och allt sånt. :(

Men sommaren är nog ändå godast. De spontana livet. Vakna och bara grabba tag i mobilen, ringa första bästa kompis, dra till något gött ställe med lite gott käk. Sen på kvällen hänger man med en hög människor och güttar!

Sen att vara brun är också ganska nice måste jag säga.




MMM. Ta mig tillbaks nu snälla!

Strump-byxor, FFS

Haj. Var jag och Agge lite snabbt på stan. Köpte mig ett par fina strumpbyxor. Bilden är inte jättebra men det är i vilket fall små svarta prickar på dem! :D



Nu gittar jag till lund. Hej-Då

Frisyrer!

Sitter här i soffan och kollar på Lejonkungen. Om typ en halv timme kommer agge. Sen lite senare ska vi dra in till pappa och köka fina kött bitar!!

Men när jag satt här började jag leka lite med mitt hår. Hur tycker ni jag ska ha det? Skriv en kommentar och säg vilken ni tycker jag passar bäst i!


Mittbena..........inget mer hehe


KRAFTIG snebena soM man lägger över pannan. Ser Ganska frän ut måste jag säga.

Det jag har för det mesta. Vanlig snebena. That's it.

LUG! haha


Chill-frisyern. Go ändå.




HÅRD-ROCKAREN!!!

Underbart

Hejsan bloggen!!
Det här lovet har varit slappt, har inte träffat en enda kompis bara sebbeboi, ledsen för det:(
Men idag! ska jag träffa Ella girl♥ Men min syrra var här nere och hälsade på hela lovet med sin Calle! Mysigt.
Så en dag så lyckades vi att slå ihop hela familjen (de närmaste) Helt sjukt alla mina syskon och deras repektive, mamma pappa och mormor och morfar! det var sjukt mysigt! och såklart fick vi ta bilder på alla barnen, så här blev det!


Från vänster: Calle & Sarah, Jag & Sebastian, Albin & Frida, Anton & Anna, Johan & Johanna.
MIna syskon: Sarah, Albin, Anton, Johan.




Kissie



En bild säger mer än 1000 ord, och jag har några stycken.

Vad har hon för problem?


                         FÖRE                                                                   EFTER












SERIÖST TJEJEN, INTE SNYGGT...



Så här ser den naturliga kissie ut, hon som kom ur hennes mammas mage, Utan som helst några operationer, Det äkta Kissie. Om jag får säga det själv är denna bild så mycket vackrare än....


Den här tjejen. Jämför, vad tycker ni? enligt mig är hon en bluff!




Ost med macka på!

Då är nästan höstlovet avklarat. sad sad. Men jag har haft det yterst roligt kan ni tro. Här kommer lite bilder från de senaste dagarna.



Jag och lovisa hos Kakan i Onsdags där vi lekte indier

Annika sov hos mig i Tisdags och jag lekte lite med hennes hår.

Hahah kolla ZAPPA! Bild från någon morgon när och syster mös

Igår var lite folk hos mig. BALND ANNAT ÅSE ♥

Också från igår. Ulrika, Karin och Lovisa.




flash back.

Nu tar vi en titt på hur vår sista franska lektion var i fredags!




Update

Är med Annika nu. Vi har tränat ikväll och hon ska sova här hos mig inatt. MYYS. Det var typ de jag hade och komma med just nu

Ha det sött och inte surt!



Puss!

När slipper jag den här skiten!?

Min dag kunde varit bättre.


* vaknade kl 08.45 men magont, tog en iprem lyckades somna om.
* vaknade ca en timme senare, tabletten hade inte gjort värkan.
* gick ner till frukost bordet och började ojja mig.
* pappa körde mig till akuten (för 5:e gången).
* där inne, väckte jag liv i hela sjukhuset tidigt på morgonen genom att sjunnga min underbara sång, det går så här: AAAAAAAAH FAAAN (gråter) HELVETE JAG PALLAR INTE. JAG VILL DÖÖÖÖnÖ,DÖÖ,DÖÖÖ!, ja typ så.
* Grät och skrek mig till en sjuksköterska innan det ens var min tur.
* slog, sparka,skrek,grät när hon försökte ta prover på mig så vi fick göra om det igen!
* höll på så här i 2 timmar.
* fick en massa mediciner, inget hjälpte.
* fortsatte skrika, etc.
* Fick ÄNTLIGEN smärtstillande, föll pladask ner i britsen efter att ha krälat på golvet, knallat runt i korridoren, rivit sönder pappret på madrassen m.m. Man kan säga att jag blev lite smått drogad.
* tog ytterligare fler prover.
* inga särskilda upptäckter
* fick åka hem utan besked.


och nu sitter jag här och väntar på om jag ska kunna gå och lägga mig nu eller få åka in och opereras för blindtarmsinflamation, det riktas väll åt att jag ska få sova hela natten här hemma! Detta var min underbara dag på Akuten, lika rolig som den har varit de senaste 5-10 gångerna.



Handikappad?, jo det kan man säga!







The XX

Här har ni ett så grymt bra band så det finns inte ord för det. Lyssnade lite på det i vintras minns jag men sen igår var jag inne på en blogg som hade skrivit om den och jag blev helt förälskad!!

Bandet heter The XX och jag är speciellt kär i deras album som heter xx.

Här är min favoriter




Detta är mest en intro till albumet, men jäkligt braa!



Denna heter VCR. Oj vad bra

// ELLa

RSS 2.0