trött, som f a n

Här sitter jag i den underbara soffan och ser tv. Efter som vi var på Gerdahallen igår och tränade kom vi hem vid halv 8. Hundarna ska ha mat vid 6. ups! menmen bara för det så sov de lite längre idag och ville inte ha mat förens 9. sköönt, men kunnde inte somna om idag, så därför sitter jag här med kissemissen i knät och myser.
Vi tog även ett riktigt skönt bubbelbad igår igen. älska

Träningen igår var skitskoj, fast fan vad vi failade, för på plats var bara riktigt gryma. Och Dansen man lärde sig var fan riktigt svår, ja jag var nog mest i vägen för alla. Men det var riktigt skoj, med disco musik och disco ljus! Jag rekommenderar. kostade 50kr för en timme.

Planerna för idag är att Agnes ska till Sebastian, oh jag får gäster här. mycket roliga gäster, några jag verkligen saknat, men har så mycket minnen med som jag förstörde för 2 år sen. så nu blir det återträff. Ska bli skitskoj. Vad kan jag bjuda på för mat? Ideér?Nu ska jag se vidare. Hoppas ni får en fin dag, och hoppas ni njuter av lov.
Men hallå, bara två stycken med i veckans blogg? illa. Trodde folk ville ha fler läsare. Kom igen nu. Kolla nedan, jätte enkelt att bara slänga en kommentar. eller?
Juste vi tänkte ha tävling. vad vill n ha? vad vill ni vinna?

ANNIKA

Kommentarer
Postat av: POYA - Örebros största blogg

VAR MED OCH TÄVLA OM ATT BLI DAGENS BLOGG! Ger även betyg och skriver en kort text om din blogg. ;)

http://SCME.blogg.se

2011-01-05 @ 10:51:41
URL: http://scme.blogg.se/
Postat av: sarah

Hej du! :)

Vet du vad? Jag skulle behöva din hjälp! Jag försöker bli "The blog of the year 2010" på facebook! Skulle vara supergulligt att lägga en röst på mig? :D Skulle bli skitglad! Puss!http://apps.facebook.com/blogoftheyear/?blogoftheyear_ref=1838898825

2011-01-05 @ 19:16:33
URL: http://shms.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0