Vinnaren i Veckans blogg!



Grattis till Julia!
http://juliabjoorkstrand.blogg.se/

Tack alla andra som deltog i Veckans Blogg, Ta chansen igen nästa vecka!





Flytten

Äntligen är jag här, i mitt nya hus.
Helt underbart, trivs redan kanon. Dock har jag inte packat upp än och lär nog int orka det på ett tag heller. Jag hoppas på två great veckor nu!

Tänkte fota lite i huset med hundarna senare så ni kan se hur det ser ut här. Måste ju bara fota bubbelpoolen. Okej men nu Hundarna:

-
Sam : Är en svart vovve, han är sjukt härlig men har alltid överskottsenergi. Hn är inte så gammal, tänk idag ska han få uppleva något han aldrig gjort förr, nämligen nyår. Får se hur det går (a)

-
Santos : Är en goldenretriver och är sjukt myysig, han är äldre än Sam så han är ganska lugn av sig. Han gillar tydligen inte smällare, så får be alla gäster att låta bli precis utanför huset.

Men vet ni, jag har inte bara hand om Hundarna utan även om de två katterna Molly och Elliot. och sen är det fiskarna som ska matas.

Asså jag har ju ingen aning om vad ni vill att jag ska skriva om, så snälla säg mig..

I alla fall kommer snart Anna Eslöv hit (nej hon heter inte eslöv i efternamn, kan ta det någon annan gång varför hon kallas så). Det blir nog promenad med hundarna ganska direkt efteråt. Fast nu ligger både Santos och Sam och latar sig.


Här ser ni sam, som lyxar sig i solstolen. ser ni honom?

Hörs senare när Agnes är här, om outfiter och planer för kvällen. Om jag inte minns fel dras Vinnaren i veckasblogg idag, så skriiiv om ni vill vara med.

Puusspuss
Annika


Ny bloggare!

Idag är det Nyårsafton, Yippie! vad har ni för planer?

Som ni vet ska jag fira med Annika och några andra, På tal om Annika. Idag kommer hon in i bloggen! hon ska vara med och blogga i 2 veckor med mig nu. Men nu måste jag sticka och fixa inför Kvällen Vi hörs senare det lovar jag!




Fynd

Tänkte då lägga upp bilder på det jag köpte i stan.
Men först en till liten historia (se inlägget under för den andra, tro mig den är rolig)
Men i alla fall, på vägen hem skrattade vi ännu mer!  Hela vägen hem från lund till Torna Hällestad satt en tjej lite längre fram än oss, och nös var 10 sekund! HAHAHAHAHAHA så jävla kul och annika (söta klantskalle) Hon härmade henne lite för högt så hon hörde vi bara skrattade as högt...
Om du som satt där och nös läser det här. Förlåt (thihi)

Men nu fynden!



Jeans från JC :-399



Kofta H&M 299:-




Underkläder från MQ 49:-
Fondation H&M... runt 179:- kommer inte riktigt ihåg.


hahahahaha, aaaah, aaah....

Vakna vid 11.00 ta frukost och kolla på Marina Wern med Annika. Sedan tog vi bussen in till stan kl 13.15 och där hände det mycke ska ni tro.
Hahahaha jag undrar hur många skratt attacker jag fick alltså.... Bla när jag och annika skulle köpa lite saker på Mc. Vi stod i kö, (länge) och medans vi stod där övade annika på vad hon skulle säga när hon kom fram. Före oss stod två killar (Annika tyckte om deras utseende) Så när det var vår tur stog fortfarande de och väntade på sin mat. Konversationen med han i kassan började inte så bra.

-Hejsan, (kassören)

(Annika bara står och kollar)

-Han sa det till dig(Agnes puffar fram henne)

-EEEEEEEEEH, jag skulle vilja ha en liten hamburgare, en liten coca cola, och en mellan pommes. (det gick ju bra)

- Ja det bli 36:- kr.

(Annika räcker fram en 60 koupong till kassören)

-Du vet att du inte får tillbaka mer än 10 kr?

(annika och agnes)- Nä men det är lugnt!
 
-Nä men ni får välja något mer (peppanderöst)

(Annika style med skrattande röst)- MEN JAG VILL INTE HA NÅGOT MER!

- Jo men välj bara något, ni har 24 kr kvar!

-Okeeeeeeeeeeeeeeej, glass?

-GLASS ÄR BRA!, då tar vi den dyraste, Mcflurry.
(Agnes och Annika bara står och skrattar, som fan, högt!)

-Då får ni 8 kr tillbaka. (Och då ger han pengarna TILL MIIG!)

(hahaha jag bara dog, det var ju annika som lämnade fram koupongen, han kanske var synsk och visste att den var min men fy fan vad jag garvade alltså!)





Annika,

- JAG VILL BARA HA EN BEBIS! (kan någon uppfylla hennes önskan?)


Fin fin kväll

Morden i sandhamn nu. över spännande ... ´
jag tror jag vet vem mördarn är..

Hoppas ni haft en bra dag, har ni hört det är typ 6m snö på bornholm gaaalet*

 //Annika//

Vi har spelat Monopol på Wii Haha helt skumt. Men det är faktikst riktigt kul. Annika blev bankrutt helt plötsligt i första rundan fast att hon hade en massa pengara och hotell vi fattade ingenting, Så vi startade om.

Vi ska spela vidare sen efter morden i sandhamn. Och imorgon drar vi vidare in till stan för att shoppa härliga gobitar. Fixat massor av pengar på mitt konto nu så det blir bra det här ju. Men nu ska vi kolla vidare pusshaaaj!





Mellandags REA

Imorgon är det sista dagen för mellandags rean och då ska jag in! allt kommer fan vara slut men jag ska shoppa järnet, om nu inte alla mina pengar är slut efter alla julklapparna.
 Är lite orolig för det men en tröja för 50:- ska jag nog lyckas få tag i tror jag!
 Vill jätte gärna hitta en nyårsklänning! Men får se hur jag lyckas med det...
 Annika smsade precis att hon våldgästar mig snart♥ Ska bli mys!




Men någon av de här skorna hade inte varit fel att nappa upp!



Goddag

sång:*Klappa händerna när du är riktigt glad, klappa händerna när du är riktigt glad, du kan också glädja andra som på denna jorden varndra klappa händerna när du är riktigt glad.  Stampa fötterna när du....*
nä jag ska sluta sjunga nu. (hihi) alltså det är historiskt! nä okej inte så jätte men det är rokord på bloggläsare! igår hade jag 76 st läsare, 157 sidovisningar, och dessutom många deltagare i veckans blogg. till skillnad från förra veckan när jag hade 1 deltagare...(HAHAHAHAHA) Och allt detta tack vara Annika, Tack!♥

Kom precis hem från sebastian (skälet till att jag inte har bloggat på hela dan) Men nu är jag hemma igen. Väntar på att maten ska bli klar, det luktar kyckling i hela huset. Och nu ropade pappa just: maten är klar! så nu ska jag gitta men vi höres ikväll pusss!!


Okej ser mycket, frågetecken? men ja det är min statestik. HAHAHAH



Veckans Blogg!

Vi kör en veckans blogg även denna vecka så kom igen och var med nu!




*happy face*

Är så sjukt pepp på att bo där med annika, vi ska försöka ha två nyttiga veckor men det kommer anagligen inte fungera (hehe).

 En av de hundarna som vi ska passa, han var presis här fastbunden i trädgården för att han funkar inte så bra med min hund, men ja så var han i trädgården men lyckades att rycka av
koppel-helvetet på mitten! hur fan lyckades han kan man ju undra?
 Så när han kom låss gick han till vår dörr på baksidan och började riva och massa sånt. var helt galen! och vi har en kattlucka i den dörren så han började försöka ta sig igenom där (osmart) så nu är hela vår dörr sönder och en stor fet springa i den, så nu är här kallt, okej nu över drev jag här är inte kallt men hela dörren är pajad. tänk vad en liten hund kan göra xd

Väntar på bussen nu, sen drar det iväg till min Sebastian så ska jag sova där ikväll!
Så kommer nog inte fler blogg inlägg idag, men tänkte ladda upp lite roliga filmer från youtube som jag och annika satt och kollade på igår!






Godmorgon, gästbolggare här ;)

Godmorgon!,
Här sitter jag i en mysig soffa med Agnes och kollar på när hennes storebror och hans flickvän spelar wii.
Som ni läste i förra inlägget kommer jag att vara med i bloggen för ca 2 veckor. det börjar på nyår, men jag gör ett litet försmaksprov här.

Vad vill ni att just jag ska skriva om? blir kanske lite tråkigt om jag och Agnes skriver om samma saker?  kommentera !

Lite små tankar jag har, vad tycks?:*
* då vi ska försöka träna och äta nyttigt, kanske kan jag lägga upp lätta och bra tips.
* Saker om huset, kanske om hundarna :s ?
* Många Roliga bilder?
* Om vad vi hittar påå, och vilka som besöker.
* skriva om NYÅR , kläder eller något?
* berätta om något som hänt i mitt liv?'
* Videoblogg

Ni bestämmer!, okej skriv vad ni vill . vill ju göra det kul för er.

många stora pussar! ses om 3dagar med vårt nya liv. <3
Bild från sommarstugan i sommras en grå dag. Anna har fotat <3



ANNIKA


VIKTIGT!

NU ska jag berätta en rolig sak för er, LÄS!

Jag ska flytta hemifrån! Ska bo med Annika i våra kompisars hus, för att passa deras djur i 2 veckor! Så där kommer jag att blogga från framöver, men inte bara jag, Annika också! Vi kör tillsammans på bloggen och kommer blogga om hur livet förändras. Ska flytta dit på Fredag på nyår så där ska jag och annika fira med några andra! så på fredag flyttar jag 200 m från mitt hem.... (hihi) Vi kommer blogga satan så kika in för det kommer verkligen vara roligt att läsa!




Kväll med Annika!<3

Hahaha, gud jag kan verkligen inte sluta skratta med den tjejen alltså! vi har gjort en massa saker ikväll, spelat en massa sjuka spel på wii och tagit ett träningspass. Vi Gjorde även lite smarrigt godis as gott alltså. sjukt enkelt recept occkså, man tog allt man gillade typ so mman tycker att man kan kombinera så att det blir gott, gör små bitar av det och smälet choklad och blandar det med allt gott. och bara smetar ut det på en plåt och låter det stelna as gott verkligen!

Och de åt vi tillsammans med ett varmt bad och mysko sak.... Hahah alltså shit vad läskigt alltså!! det var typ ett pulver man hällde i vattnet så blev det typ grön Gelé. fast för oss blev det mest en massa klibbiga kulor överllt i vattnet, vi kunde verkligen inte sluta skratta! sitter nu framför datorn med aansiktsmasker från H&M, as dåliga... (hehe)
Men nu blir det mer skratt, vi ska spela spel!


godiset!

Helmlighet/nyhet i nästa inlägg!


Love actually

I love this man,

I love this song,

I love this movie and

I love this dance!

dessvärre funkade det inte att bläddra in men försökte på bästa sätt och vis här har ni! :)


Sjukt härligt!

Gud jag älskar wiifit! det blir faktikst seriös träning, har sprungit många rundor nu med wiifit! tänkte ta en till nu. Men det funkar väldigt bra så här på vintern eftersom att det är så mycket snö ute, och jag tycker inte om att springa i det även om det är bra träning, men att träna inomhus på ett roligt sätt är helt perfekt! ¨så nu sticker jag och springer lite, hejdåå!




Julklappar!

Tänkte visa lite vad jag fick i julklapp! Blev ganska nöjd med mina presenter, men presenter är ju inte allt ;D
(lät bra kanske inte sant dock)



iPhone skydd
mössa
halsduk
springskor
bodybutter+chimmerloation
presentkort på:Artist -:150
armband
målarpenslar
kajal
tröja, mjukisbyxor, tights
SPA
mååååånga ljus!






Wii, med två fjärrar



Två stycken wiifit plattor!



måååånga wii spel!



Hoppas ni också fick många fina julklappar! och för mig så är det inte slut än, Alla har inte varit här och firat jul med oss än så fler paketeter väntar mumms på det alltså!
Men nu tänkte jag nog sticka och göra lite fler julgodisar, klementinklyftor i choklad :P



jag såg mamma kyssa tomten!!! :O

än är inte julen slut, snön ramlar ner från himlen utanför fönstret. härligt syn!
Hoppas ni hade det bäst i jul och att ni fick det ni önskade er! Det fick i alla fall jag. Jag har inte fotat alla julklapparna men jag ska så laddar jag upp de sen :) Men julafton var bäst! Det bästa var att sebbe var med, satt uppe till 2 med honom tror jag och kollade film m.m var väldigt mysigt! Av mig fick han en parfym jag tycker luktar as gott! hoppas han gör det också, han sa att han tyckte om den men man vet ju aldrig med killar! Av sebbe fick jag ett choklad luktljus och en jätte gullig mössa! (maawh, du är för söt älskling) Men ni får hålla utkik efter fler blogg inlägg lovar att det kommer dyka upp under dagen!




Två presenter som jag gav bort, De gröna tavlorna var till min bror och hans sambo! och den röda till mamma och pappa, känner att jag har varit väldigt kreativ även en present till mormor och morfar som jag gjort själv men dom har inte fått den än så jag vågar inte lägga upp bild än!



God Jul!

god jul mina kära bloggläsare! julafton idag, yippie! allt är klart mamma och pappa håller på att duka in allt julgodis på bordet inför kalle anka som börjar om en kvart! Ha nu en riktigt bra jul allihopa imorgon bloggar jag mer om vad jag har fått och allt! många jul pussar och jul kramar till er!



'
Min jul outfit!



GOD JUL!





Vinnaren av veckansblogg!

Haha ja nu är det dags för vinnaren av veckans blogg! och så oväntat som det är blev det...


lovisaolsson
http://lovisaolsson.devote.se/
Grattis till dig lovisa, min enda deltagare!!




Julgran! :)

Före



Efter


fin fin.


1 dag kvar!

Alltså jag har knappt fattat att det är den 23/12 idag och att det är julafton imorgon! Men alla julklappar är i alla fall klara för att läggas under granen, men den är inte klädd än ska göra det snart! :) Ja som sagt, igår tog jag p-stav. gick sjukt mycket bättre än jag trodde! gjorde fan inte alls ont och jag har inte ett enda blåmärke! fast det känns jävligt wierd! haha en spagetti underarmen fan! xd man känner den, så jävla äckligt! haha ser den också, men jag är jävligt glad att jag har den där, nu slipper jag ta de där pillerna varje jävla morgon! nu är jag skyddad i 3 år!

Men idag då, Lillejulafton! Ska fira idag med Sebbes familj! :) ska bli riktigt mysigt, alla tycks gilla mig så det känns i alla fall bra! (hehe) Och vet ni, helt ofattbart men imorgon kommer sebbe HIT och firar julafton med min familj! är så jävla glad! fattar inte hur hans familj tillåter det men de brukar inte fira så mycket på julafton så ja... Ska bli riktigt riktigt mysigt! Och igår när jag var i stan köpte jag present till sebbes familj, de ska få en fin korg med lite julgodis och smått och gott! även en liten julblomma, som han mormor och morfar( som vi ska till) också ska få en lika dan! Känns som att det kommer bli en lyckad da men nu ska jag gå och klä granen vi hörs senare!


Har haft på mig ett stort bandage som hon la om som jag skulle sova med för att det skulle dra ner på blåmärket Så idag ser det ut så här!... gör bara lite ont!

P-stav idag.... AAAAAAAAAAAAAAAH

shit är skit nervös idag, ska iväg till lund nu för att sätta in min P-stav! Hon sa att nålen är JÄTTE stor och det gör JÄTTE ont och jag kommer få ett JÄTTE stort blåmärke på hela armen!
GAAAAAAAH! men det ska bli skönt, så slipper jag ta de där jävla p- pillren! men ja nu måste jag sticka, önska mig good luck!




HAHAHAHAHAAHAHHAAH


HAHAHAHAHAHAHAHA


Pepparkaksdeeeg

Pepparkaks bak med lilla mamma!






Veckans Blogg!


haha

Phu, jag är bara frusen och trött... Sitter i soffan inlindad i en varm och gosig kind, måste upp och göra klart mina julklappar! jag känner mig så kreativ! xd haha. Sista "skoldagen" imorgon slutar kl 10, är det ens lönt att gå upp? ;o Ska sjunga i kören, hoppas att jag inte failar som på lucian, fast nu sjungar jag ingen duo eller solo. Minst sagt jag sjunger inte med ella!♥ (hihi) Idag var man och köpte en liten fin julgran, snacka om kallt. jag bara,
- Den blir bra, ta den nu. Men den blev faktikst riktigt fin tycker jag, dags för pyntning imorgon! Och idag i skolan var det filmfestival.  sjukt nice slutade kl 1! haha min lärare asså, jag döör... Hon hade sagt till oss
- nu har jag skickat in våran lilla engelska film om vår kära lilla klass till filmfestival.
(alla) - You are kidding, Right?.... oooo nooo.
Så idag när alla filmer hade visats, dock inte vår och vi var super glada. så var det dags för prisutdelningen, och så säger dom!
- Ja nu har vi fått en liten extra film att visa om 8a! crap...
Då visade det sig att vår lärare hade gått fram och sagt till dom i någon med stil med.
- skulle ni inte visa vår film?, visa den nu...
Och det var fan helt onödigt för de hade redan valt ut vilken film som vann så vår film var ju inte ens med i tävlingen! jävla dase! xd



Underbara Lördag

Ätligen helg, och bara två skoldagar kvar nu. Idag ska jag ätligen iväg och träna, var flera veckor sedan för att jag har varit sjuk! men nu jävlar. Sedan kommer Min älskade sebastian och sover över här med mig!<3

Funderar på en sak, Vill ni ha en till tävling? Men om ni inte vill så vill jag inte slösa pengar och sånt på en tävling till. Men om ni hade deltagit så kör jag gärna! Ni får gärna komma med förslag på någon slags tävling!

Föresten har tagit hål i mitt öra igen! :D fick äntligen lov för mamma att ta där uppe, Alltså mitt öra är inte så stort som på bilden men där var det väldigt svullet. Tog hålet för en vecka sen!


Haha jävla rött där alltså xd


Home sweet home

Godmorgon på er kära bloggläsare! Natten hos Annika var jätte mysig verkligen! Gud vad jag älskar den tjejen. Vi mös framför datorn i flera timmer, Sen lagade vi mat. Annikas favorit rätt. Renskavs sås med potatis mos och lingon inlindad i tunnbröd! faktikst riktigt gott vare! Senare på kvällen hade vi lite hemma spa. Massage, ansiktsmask och ett varmt bad var helt perfekt! Är tveksam på om jag vågar lägga upp bilder på ansiktsmaserna. Men jag kan väl bjuda på dom bara för att!


Hahahaha


Grattis till Annika!

Grattis Snygging!


Stort Grattis till min annika idag! Nu gittar jag till dig för att fira dig fölsegriis!



Vem blev veckans blogg?


Historian bakom det hela



Agnes & Sebbes historia!
Här är min och sebbes lilla romans förra året, shit vad tiden går snabbt!


Tack för att du var så lätt att hitta.


Så här gick det till!
När jag såg dig i 7:an, var min första tanke:
Den där killen är snyggast och finast på hela jorden. Men jag vet att jag akdrig kommer få honom... han är en snygg 8:a klassare, jag är en mesig 7:a, varför skulle han vilja ha mig.
Veckorna gick, de svaga Busvisslingarna efter dig i korridoren blev allt högre, och mina röda kinder blev allt mer röda ju fler gånger jag gick förbi dig! utan att känna dig fick jag en syn på hur underbar du var.
tills den dagen jag äntligen fick kontakt med dig, du fick mig verkligen på kroken, du var ett frestande byte ska jag säga dig.
 


Facebook:
Meddelande (1)
 
 
 
Sebastian Mårtensson den 27 november 2009 kl. 21:06  Anmäl
Ska du starta ett band ^^ ?

Den raden alltså, det namnet, SHIT!
min första tanke: ÄR DET HAN ÄR DET HAN ÄR DET HAN!!?
letade igenom skolkatalogen och hittade dig, men var osäker...
Kan det verkligen vara han? var tvungen att gå igenom hela katalogen för att se om någon liknade dig, när jag väl hade gjort det var jag fortfarande osäker. fattade inte hur en snygg 8:a skulle vilja ta kontakt med mig. Men trots min tvekan hoppade jag av lycka, det måsta vara du, det bara måste!, och det var det... shit börjar gråta nu läser igenom alla meddelanden vi skickade, första hjärtat kom från dig.
 
 
 

Sebastian Mårtensson den 1 december 2009 kl. 20:43 Anmäl
tack så jätte mycket ! :D ♥

Den dagen, Första gången vi sa ett ord till varandra, första gången jag rörde vid dig. 

vid mina skåp:
Står vid skåpet och gräver efter tuggumi, stoppar ett i munnen, då kommer Jakob fram.
- Hej jakob, vill du också ha tuggumi?
-ja
ger honom, Sebastian står bakom ett par stolpar och kollar på honom, jag vinkar att han ska komma! och han gör det. omg omg omg omg
- Vill du också ha tuggumi?
-ja...
sträcker fram handen med ett tuggumi i, han tar det, shit våra händer rör varandras!!!!!! kärlek vid första beröring, kände det verkligen. Efter en stud av tystnad gick ni där ifrån. 
jag var väldigt lycklig i den stunden.

3:e december hade vi en lång diskution om vem av oss som var snyggast, det gick framåt!

10 december drog vi in till stan tillsammans, den dagen glömmer jag aldrig kallt och blåsigt ute, men du värmde mig, höll min hand och kramade om mig när vi väntade på bussen hem, på bussen tog jag din hand igen, fast då blev det "kärlekshand". Vi stack hem till dig och kollade på Monsters inc i din säng under ett varm och gosigt täcke, ingen kyss men mycket kel med händerna, eller som jakob kallade det
"hand sex"
11 december-2009. hände det. vår första kyss. Gjorde två försök i skolan men det slutade i kindpussar. Stack hem efter skolan för att hämta övernattningssaker, skulle sova hos malin. När jag kom tillbaka var fortfarande du malin och jakob kvar på skolan. jag gick fram till dig vi kramades, samtidigt viskade du i mitt öra så bara jag hörde
- jag älskar dig.
kärlek,kärlek efter det blev det en blöt puss mitt på mun.
Vi var äntligen tillsammans!



tors dag

Sitter hemma hos pojkvännen, utan pojkvännen. höhö.
Nä men jag slutade tidigt idag så fick låna hans nycklar och springa hem till honom♥
Fick reda på en massa betyg i skolan idag, ändå sjukt nöjd med mig själv :) Annars var det en ganska chill men tråkig skoldag! men imorgon är det fredag Yippie! och som ni redan vet (om ni läser min blogg dvs, klart ni gör) Men så ska jag fira annika underbars födelsedag, kanske med spa! sjukt härligt! bara därför jag följer med...
Dessutom ska jag på teater med skolan imorgon! fett nice att slippa lektioner, sista lektionerna imorgon! thats awesome!
Ikväll blir det curling med familjen, mamma kommer hem så det ska bli mysigt! så inga fler blogg inlägg idag tror jag. Men annars hörs vi kanske imorgon lägger kanske upp ett snabbt innan jag sticker iväg till Ankan! :) kram
Så här såg min klass ut förra året på julavslutningen, lika söta nu som då!



Videoblogg

Home sweet home♥ Nu är jag riktig trött efter en lång dag.
Tänkte pigga upp mig själv och er med hjälp av den här videon, längesen jag la upp en videoblogg. Trots att ella har lämnat mig så är hon som vanligt huvudpersonen i ännu en videoblogg!



man bara älskar slutet!<3


kärlek kärlek

Har precis lagat mat, blir pasta sallad, nom nom♥ ska typ bara äta snabbt och sen får jag väl ta och röra mig ass mot scouterna....

Mawh alltså min Annika, hon är helt underbar! pratade med henne medans jag lagade mat, shit alltså det är inte bra man kan inte konsentrera sig med henne. Vi är aldrig seriösa, eller jo det är vi, sorgset nog♥ haha gud kan aldrig sluta skratta med dig tjejen! Men i alla fall vill hon fira sin födelsedag med mig på fredag! men shit alltså klart jag sa nej... hon är ju helt vrickad aldrig att jag skulle vilja göra det liksom!?... määäe JAG ÄLSKAR HENNE!, jag älskar dig annika. Ska bli sjukt mysigt, längtar! :)

Men nu till något helt annat, i skolan sydde jag klar mitt arbete. En klänning/tunika. haha skratta inte den är fin fin xd



Ganska sött ändå... vågar jag verkligen använda den? jaja kanske någon gång i sommar stugan eller något, brodderiet är inte rosa det är bara krita! (hehe) midje skärpet bredvid, aldrig i livet att jag använder det!


julen smakar gott

Sitter med ännu en varm kopp te i min mysiga lilla soffa♥ Men den här gången har jag faktikst lite julgodis brevid mig som jag precis gjorde på 5 minuter. Vanliga clementiner doppade i smält choklad, och bara låta de stelna. Nu snackar vi dreggel alltså! (Hoppas verkligen att ni blev frestade)

Fan vad jag är trött alltså. fast skolan är rätt skön nu, inga stora arbeten! Men så stack jag in till stan efter skolan idag för att fynda julklappar, själv... and found nothing. Eller okej jag fyndade huvudvärk någonstans på gatorna tydligen, och fy fan vad kallt det var på bussen på väg hem! Brrrrrrrr.

Åh gud, funderar på om jag ska skita i scouterna som jag har gjort hela denna terminen (hehe) sista gången idag, men vette fan om jag pallar!, alltså jag vet att ni skrattar. Men jag är cool som går på scouter!

Hörs senare!



Tycker själv att de är riktigt vackra, tycker inte ni det? ...nat





Veckans Blogg!


fiiint

Sitter med en härlig kopp te i soffan, kom precis hem från älskling♥
snabb genom gång av dagen dårå, faktiskt riktigt chill i skolan idag! Hade först so, kommer inte ihåg vad vi gjorde, (hehe) efter det frossade man kakor på franish, svenska en lång redovisning (gick värdelöst för mig), nä,... eller jo. Men sedan hade vi lång lång rast och jag somnade framför tven i cafeterian! mumms. haha, hade ingen gympa heller och sen var det bara dags för matten, och drygt ni bryr er säkert inte ett skit om vad jag har gjort i skolan, så nu till något viktigare! min present från sebbe, bär den nu mera varje dag, du är underbar sebastian♥




100 saker

okej nu kör vi, Shit alltså jag har sjukt många saker att blogga om, hela helgen med sebastian och lucia idag, och mycket mer! Men kan inte blogga om det nu i alla fall... Ska snart sova, och för den andra så tycker jag inte det är så roligt att blogga längre. Men jag är glad över att ni fortsätter läsa, men vet faktiskt inte hur länge till jag ska fortsätta! men jag kan ju alltid försöka...

Som sagt, I helgen firade jag och Sebastian ett helt år. den 11/12-09 blev vi tillsammans♥ Vi hade det super duper mysigt. gick och åt god mat, där fick jag väldens finaste present, kan lägga upp bild annan dag mumms på den!♥
Sedan drog det mot biosalongen för att se Harry potter! myste på kvällen och hade det riktigt gött!

Och idag är det ju lucia, jag är med i kören i skolan så där var ju jag med och sjöng, tyvärr. fan alltså. första framträdandet för högstadiet och föräldrarna blev en katastrof!!! jag och ella skulle sjunga en värs tsm och glömde bort texten! smart ass... Efter sången så skulle vi sjunga stilla natt väldigt lugnt och tyst, jag var inte tyst... Ella och jag stor flabbade som fan efter vår tabbe så det slutade med att vi lämnada lucia tåget för att gå ut! HAHAHAHAH det var det roligaste. pappa filmade det så har sett det typ 10 gånger! xd kommer säkert en film på det sen!

men nu ska jag prata med sebbe, puss!




Snabbt inlägg!

Sitter i skolan på en tråkig NO lektion och kom på att jag nog inte kommer att kunna blogga så mycket idag tror jag, drar hem till älskling efter skolan och stannar där till ikväll, sedan drar man på curling och är hemma vid typ halv 11 tiden så inget mer bloggande idag, lovar på fler inlägg imorgon men nu måste jag dra!

Vad tycker ni om mitt nya tema?



random bild!

denna underbara Onsdag.

Varför kollar jag bonde söker fru!? haha. (random)

Men idag är det onsdag och det var en chill skoldag, ganska mysig faktiskt i ovanliga fall. Musik två gånger peppar mig! i och för sig hade vi musik prov men jag klarade det dipper bra och då blir Agnes glad! Efter skolan drog jag med malin in till stan för att kolla runt och ha mysigt, fyndade verkligen ingenting men jag fick en hel del ideer, men alltså detta jävla problem bara fortsötter, vad fan ska jag köpa till sebbe, har fan panik. Men vet ni jag borde inte sitta här och blogga, jag borde plugga har prov imorgon. Vet inte om jag bloggar mer idag, tror faktikst inte det, behöver ju inte bjuda på fika om jag inte gör 2 så jag har inte direkt någon press, visserligen blir det roligare för er, men jag är en egoistisk jävel så lev med det! Kraam!





Godnatt

Phu, Nu vart alla läxor klara, halvvägs i alla fall, hehe. Franska provet avklarat idag då, skööönt! Men två prov står på tur imorgon är det då musik prov, känner mig redo. Följt av engelska prov på torsdag, snacka om fullt upp hela tiden!
 Längtar till helgen sjukt mycket.
Fredan är jag ledig, jag och mamma ska in till stan för att åka in på ungdomsmottagningen och ha en mysig dag på stan tsm där efter med god lunch! senare på kvällen får vi gäster som varje år för att äta god julmat och julpyssla, fast vi brukar inte pyssla så mycket längre. mest trevliga männiksor att umgås med, och kääka! Sebbe kommer och stannar över, för på Lördag DÅ händer det grejer. Som sagts så firar jag och sebbe ett år tsm och den firar vi genom att gå på restaurang och bio, bara ha det riktigt härligt tsm och vara riktigt romantiska, som vanligt, ett problem bara vad fan ska jag ge honom i ett år preent! :O Gaah, panik! det är så jävla enkelt att köpa till en tjej, men till en kille? ni får jätte jätte gärna ge förslag på vad ni tycker är lämpligt till en kille att få i ett års present :) Söndag hoppas jag på en mysig och lugn dag, men nu ska jag faktikst gå upp och prata med det lilla trollet i telefon vi hörs imorgon Hejdåå!


Passar på att lägga upp en rolig film, Jag och Annika ♥ käärlek


2010-12-07

Kvinnan kan inte bestämma sig. Men nu när ella har hoppat (eller har du det?) så ska jag ju ändra en massa saker på bloggen, Och vill fråga er ska jag byta namn? Funderar på det. IgelkottARNAS! det låter som två, och jag är bara en. Ni får gärna tycka till :), Idag var det lite annorlunda, ingen sebbe idag inte, Träffade söta Lollo istället och krängde lussebullar och kolla 3D film, Thats sweet! Men jag har sjukt många läxor att göra så vi hörst lite senare ikväll, Kram! :)



Älskar verkligen dig



Papputs place

Jag vet jag har typ slutat men nu helt plötsligt ville jag göra ett inlägg. Idag har jag, Ullis och KAKAN varit i pappas nya kalla och möbel-lösa hus. Vi fick verkligen kämpa med att få ihop en stabil mellis. hah. Sen låg vid och pressa oss emot det varmaste elementet i flera timmar. Vi sov även ett tag.

Men imorgon ska jag ikke till skolan!:D jag ska faktiskt på studiebesök i Malmö med rådet! Fint kommer det bli min sanno dal.

So long hönor



hahahahahahahahahah, jävla mysko hamster!

Hissa eller Dissa Bloggen?

Jaha, nu var det bestämt Ella den skiten leavar här ifrån, så jag då återstår bara jag!
Frågan till er är, Skulle ni fortsätta läsa bloggen även om det bara var jag kvar?
Jag tänker i alla fall inte forstätta om ni inte kommer fortsätta. egentligen tycker jag inte att det är så kul att blogga själv tror jag, känner för stort ansvar men om ni forstätter att kommentera och besöka bloggen så ska jag göra ett försök.
En fråga till bara, bloggar jag tråkigt? tråkiga inlägg och så. För om det ändå inte är så kul att läsa, slutar jag nog. var ärliga, kram :)



klarar jag det här själv?


så jävla vrickad

Kl är 7.00 på morgonen och här sitter jag i soffan fixad och allt. har varit vaken i 1 och en halv timme nu, när jag egentligen skulle ha gått upp får en halvtimme sen, Alltså, jag gick upp en hel timme för tidigt idag! Vad fan hände liksom? ´Hela natten har jag varknat och trott att kl var halv 7, det år då jag går upp. Första gången jag vaknade var kl halv 3 nästa gång jag vaknade var kl halv 5, sedan vaknade jag ungefär en halvtimme senare av att de köra med plogbilden preciiis utan för mitt fönster i typ en halvtimme sen gick jag upp för att jag läste fel på den jävla fucking klockan! GAAAAAAH!

btw, Jag är trött.

uppblåsta jävel.




hah

Läste precis kommentarerna från Agges "hjälp mig" inlägg. Haha fattar inte varför ni vill ha kvar mig. Jag skriver ju bara en massa bajs. Men om ni är kvar i kiss och bajs åldern så kan jag väl försöka ett tag till. Men nu på senaste tiden har jag verkligen inte haft något roligt att skriva om.

jajaj trevlig söndag!

// ello

4/12

Ni är underbara, på henne bara hon förtjänar det! Kommentera mer, det ligger faktiskt i era händer nu om ni vill ha kvar bloggen! (kolla inlägget under)

Lördag idag dårå, Vad innebär det för Agnes? Jo som ni säkert har listat ut ska jag stäffa Min gesebjörn. Ska bara mysa och kolla film, vara onyttiga, och sen så hoppas jag på ett varmt och mysigt bad tsm med honom♥

Det var längesen vi hade en tävling, och jag har faktikst en på gång så se till att hålla koll så lägger jag snart upp den.

Känner mig duktig som faktikst bloggade på en lördag, var nog historiskt. Men nu ska jag upp och göra mig i ordning. Fortsätt läsa våran blogg det gillar vi, "puss och kraam"



Jul belysningen i lund, Mer snö där nu antagligen tog bilden förra veckan!


Hjälp mig!



Nu är det så här att Ella funderar på att lägga ner och sluta med denna underbara blogg. Så nu behöver jag er hjälp, vill inte ha hela bloggen själv i mina händer. Så hjälp mig nu och kommentera satan att ni inte vill att ella ska leava oss!


Så vad säger ni?



Sjuk och dåligt internet!, döden

ber om ursäkt för att jag inte bloggade igår men jag hade feber på kvällen och mådde damn piss, sen när jag väl hade tagit en tablett och kände mig lite bättre funkade inte internet. Great!
Men det är en ny dag och för en gångs skull bloggar jag denna underbara fredag! underbar *host*..
Har legat heladagen framför tv apparaten, och det har jag jag iprincip hela veckan förutom igår, duktig jag kände mig! Men så klart steg febern på kvällen, ack ack. Och här sittar jag ensam en fredagkväll utan kompisar eller pojkvän. Familjen är ju inte mycket att ha! (busigt) Längtar grymt mycket efter att få träffa en kompis,men ingen verkar vilja träffa mig... Nu ska jag deppa hejdå. Kommer fler inlägg under kvällen så håll koll!





dagens klädsel

Detta hade jag på mig idag.




Skjorta, HM. Linne, Gina. Strumpbyxor, Åhlens. Kjol, HM.

Är detta en hiss eller den diss?!

Eftermiddag

Tjobba. Jag sitter här i soffan nu och kollar på en mysig film, Dear John. Som ni ser på bilden har jag fixat ihop en godomlig éftermiddagsfika! Pepparkakor, kanelbullar, macka och te! Men senare ikväll blir det Ung Grupp med kakan och Lovisa.

Min skol dag var ganska chill idag. Inga äckliga läxförhör sen var sista lektionen inställd p.g.v det äckliga vädret. Mega sweet ♥




Mitt nu.

Vi kommer aldrig att dö

Hej.
Ikväll har jag inte haft den bästa kvällen. Snarare den sämtsa på en låång tid. Har gråtigt en del. De senaste veckorna har känst så tunga. Förutom ett tillfälle under denna perioden. Natten till den 21 november. Snälla missförstå mig inte.

Sitter i pappas kök nu. Detta är en av de sista gångerna jag kommer sova här. Han har fått sitt hus. Känns skön.  Inte bara skönt, riktigt skönt.

Det känns lite som att jag försökt leva livet fullt ut nu på siståne. Men någon stans på vägen har jag tappat mig själv.. Jag läser ibland igenom mina gamla dagböcker och kommer då på hur jag var för 1/2 år sedan. Jag saknar den tiden då alla inte brydde sig, då jag inte brydde mig. Då alla bara acceptera den man var sen levde med det. Nu vill alla påvärka varandra och göra inflytande.

Det är så jag ser det i alla fall.



God natt


1 december, i löv it

1 december är äntligen här! Älskar allt som har med jul att göra fan vad gött det är alltså, men här kommer man ju till det trista, dessa fucking julkalendar som håller på att gå ner i jorden, vad faan håller de på med! Det är inget jävla barn program för fasiken! Det är För helvete en serie som ska kunna ses av hela jävla familjen, fan vad jag blir trött alltså. De förra var så sjukt mycket bättre, som t.ex.


Mysteriet på Greveholm

eller...


diselrottor och sjömanmöss, fint namn hade hon dessutom Smultron-Agnes :)

eller...



Pelle Svanslös

Och många många fler, och kolla som de ser ut nu lixom!!


Skägget i brevlådan, fuckt up


Superhjältejul, Ännu mer fuckt up!!!


 2010 dådå, vårt älskade år! alltså allvarligt talat, Hotel gyllene Knorren?



Men vad tycker ni om Årets julkalendeer? :)







Vinterland <3

Hallå i vinter vädret! nu börjar jag friska till efter en lång förkylning såå ingen soffa för mig imorgon inte, då drars det till skolan! Gjorde min önskelista idag, den blev lång... men högst upp på listan stog One Piece och löshhår! Gud vad jag vill ha en onepiece så här till jul, hade varit så jävla gött alltså! teletubbies dräkt! i lööv it!
Och löshår behöver jag verkligen nytt alltså, har ju blivit ganska kort om man säger så. Men jag hoppas på att få fast :) hade varit så himla skönt att slippa sätta i löshåret heeela tiden -.- så det håller vi tummarna för, annars så står det en hel del skit på önskelistan också!

Hejdå.



RSS 2.0